+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Bliver dit seo arbejdet lavet af en SEO ekspert der kender reglerne

Tør du at få lavet SEO arbejde der ligger på grænsen for hvad der er god skik i branchen eller ligefrem bryder med de uskrevne regler? Mange gør, men det er dumt, for engang imellem, så finder Google ud af at du prøver at snyde og så har du balladen. En rigtig SEO ekspert ved godt hvordan man laver alt det man ikke må, men han ved også, at han ved at gøre det, sætter sin egen og kundens eksistens på Google på spil.

Et af de mest berømte eksempler på en virksomhed der gik over stregen og efterfølgende blev banned fra Google er nok BMW. Den kloge SEO ekspert inde fra de Bayerische Motoren Werke havde set deres snit til lige at give den lidt for meget gas på Søgemaskineoptimeringen og det fandt Google ud af.

Deres SEO ekspert

Straffen var hård og kontant. BMW blev totalt fjernet fra Google og lå nærmest usynlig et kort stykke tid. Dette må have givet genlyd på direktionsgangen nede i München, for BMW var ikke længe om at komme med en uforbeholden undskyldning til Google og den kom fra allerhøjeste sted. Deres SEO ekspert fik efter al sandsynlighed nok heller ikke lov til at beholde sit job.

Black-hat SEO

Hos BMW havde de været så letsindige at benytte sig af black-hat SEO ved at oprette såkaldte doorway pages fyldt med keywords. Hvis brugerne kom ind på disse pages ville de blive redirected over til en anden side med det samme. Enhver SEO ekspert ved, at sådan noget gør man ikke. For hjemmesider skal laves til mennesker – Ikke maskiner.

Læs mere: