+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

On-site SEO er fundamentet for din søgemaskineoptimering. Med on-site seo optimerer man alt indenfor domænets rammer. Det vil altså sige, at man sørger for at titler og tekster er optimerede, at meta beskrivelserne er lavet korrekt og meget andet såsom opsætning og kontrol med interne links, brugervenlighed, sider, Sitemap osv.

Dette er lang og hård process og kan være svær at overskue. Mange springer over og får ikke lavet ordentligt on-site SEO, hvilket resulterer i en dårligere placering hos søgemaskinerne. Det er primært tekst og intern linkbuilding man skal have fokus på her. Det er vigtigt, at man ikke laver for korte tekster, og så skal alle tekster være unikke.

On-site SEO skal bruges rigtigt. Vi kan hjælpe dig med dette.

Du skal sørge for at din hjemmeside er præsentabel, og dermed lokke både kunder og søgemaskinerne ind. Sørg for dette og du vil nå langt, men lad os hjælpe dig. Så kan du fokusere på dine kernekompetencer, og dermed komme endnu længere.

AsmussenMedia

Vi specialiserer i ordentlig, korrekt søgemaskineoptimering, webbuilding og online marketing.

Med vores erfaring inden for SEO, AdWords og Social Media Marketing, kan vi sikre din hjemmeside en høj placering på Google’s søgenetværk.

Er du interesseret i at maksimere din online virksomhed?