+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Ny hjemmeside ?

Vi bygger hjemmesider, der skaffer kunderne. En perfekt hjemmeside bør fremvise jeres ydelse eller produkt på den bedst tænkelige måde, der samtidigt giver den besøgende en følelse af sikkerhed via jeres side, der konvertere den søgende til en kunde. Sitet skal også udvikles således at den besøgende på en nem måde kan navigere rundt på siden. Vi har igennem de sidste mange år udviklet tillidsskabende hjemmesider, der er enkle og simple at finde rundt på. Sagt lige ud, så sikrer du dig en hjemmeside, der konverterer besøgende til kunder, hvis du lader Asmussenmedia udvikle den.

Vi byger responsivt til desktop, smartphones og tablets

Alle vores hjemmesider bliver naturligvis bygget i et responsivt design. Hvorfor så det? Det moderne mennesker bruger idag mange forskellige enheder i deres søgninger. Herunder almindelige desktop computere, tablets, som Ipad og smartphones. Vi ved at udviklingen går mere og mere i retning af søgninger fra smartphones og tablet. Derfor skal hjemmesiden laves responsivt, så den konverterer ligeså godt på telefonen, som på computeren. Skriv til os og hør mere her.

Vi nørder med CMS og html koder

Asmussenmedia kan bevise masser af resultater, når det kommer til at ranke godt på søgemaskinerne. Vi har en pæn andel af markedsandelen når det kommer til solide SEO-bureauer i DK. Når vi bygger hjemmeside, sørger vi for koden er struktureret og brugervenlig for både besøgende, som web crawleren. Det er her vi skiller fårene fra bukkene og sætter ind mod toppen af Google. Vi sætter også vores hjemmesider op med fokus på delinger på de sociale medier.

Analyse og evalueringsredskaber

Før vi programmerer en ny hjemmeside, laver vi en masse analyser igennem blandet Google Analytics, Ahrefs, og Moz.com. Vi bruger Pingdom og pagespeed checker. Vi vil vide alt om brugernes søgen, gøren og laden før vi gør noget. Vi vil også vide hvad jeres konkurrenter laver, og hvad vi skal fokusere på af søgeord. Herefter går vi igang med af bygge hjemmesiden på en meget velovervejet og struktureret måde, hvori vi hælder vores erfaring og viden.

Vores indsigt hjælper jeres virksomhed til nye markedsandele

Vælger i at få udviklet jeres nye hjemmeside ved Asmussenmedia, vil den blive bygget på grundige søgeordsanalyser, erfaring og selvfølgelig inspiration og vores mange årige erfaring. Vi er blandt de bedste til at bygge hjemmesider, der sikrer vores kunder mest mulig trafik på sitet.

Brugervenlighed er nødvendig for bedre placering på Google

En solid og velfungerende hjemmeside, der samtidig er bygget op på en brugervenlig måde, sikrer jer en bedre placering på Søgemaskinerne. En god og informativ hjemmeside står med en lavere bouncerate og solid besøgstid. Altsammen noget, der er med til at påvirke søgeresultatet og gøre Google algoritmer glade. Det gavner naturligvis altsammen i sidste ende den effektive konverteringsrate. Rent SEO mæssigt er en brugervenlig hjemmeside absolut at foretrække, hvis i skal nå side 1.

Indholdet gør forskellen og det er billigere end Adwords

Ligger jeres hjemmeside idag med et tyndt indhold, kan i være sikre på at bounceraten er for høj og derfor ender den gennemsnitlige besøgstid med at blive så lav, det påvirker søgeresultatet. Det påvirker selvfølgelig jeres Adwordskampagner, der får en lav “quality score”. Kvalitetsresultatet (quality scoren), er den faktor, der afgørende for søgeordenes priser og placeringer når i annoncerer gennem Google Adwords. Et højere kvalitetsresultat, des bedre priser samt placering.

Ved Asmussenmedia har vi mulighed for mange forskellige samarbejdsmodeller. Vi har lavet nogle konceptmodeller, der inkluderer alt i får brug for i jeres online markedsføring.

Blandt andet stiller vi skarpt på jeres website konverterer til mange nye kunder, vi hjælper med billeder, vi står for hosting, vi laver super gode tekster leveret af vores professionelle tekstforfattere.

Vi sammensætter kort sagt, et solidt samarbejde, der bygges på jeres ønsker, drømme og behov.

 Vi designer hjemmesider med det primære formål at opnå en større konvertering til gavn for vores kunders markedsføring. Det er ofte sådan vi opnår at fordoble vores kunders konverteringsrate.

Sagt på en anden måde, så sikrer en fordobling af jeres konverteringsrate også en halvering af markedsføringsomkostningerne. Dobbelt så mange kunder er lig højere omsætning på det samme budget.

Tekster skal både sælge, være indbydende og fængende

Med et hold af landets mest kreative tekstforfattere bag os, tør vi godt melde ud at vi leverer solid tekstarbejde, der både fanger de søgendes opmærksomhed, men også sigter mod at sælge jeres ydelser og varer på den bedste facon.

Vores tekstforfattere har masser af erfaring med tekstforfatning, der fungerer. Uddannelse i både sprog og online markedsføring er baggrunden for denne erfaring.

Vi bygger på tillid og priser hvor alle kan være med

Hos Asmussenmedia er vi overbevist om at et godt samarbejde bygger på tillid og troværdighed. Vi går derfor altid efter et langvarigt samarbejde med vores kunder.

Vi ved derfor at priser hvor alle kan være være med, betyder noget, især når vores store erfaring og kvalitet, samt erfaring og knowhow følger med. Lad os give jer et godt tilbud på en nu hjemmeside.

Hvad ellers?

Online marketing er jo mange ting idag. Det handler om at vælge hvilken digital profil i ønsker og derefter gå stærkt efter de søgeord i ønsker at blive fundet under. 

Vi brænder for det!

Passion for SEO og Webdesign er nøgleordet her

“Stay hungry, Stay foolish”

Steve Jobs

Apple Boss, Apple

Fotograf til hjemmesider

Vi har vores egen super dygtige og uddannede fotograf inhouse, og kan levere både flotte og kreative billeder og videoer fra jeres virksomhed og produkter. Vi har leveret mange lækre billeder og videoer til mange danske hjemmesider. Billedmaterialet har en enorm betydning idag. Et foto siger mere end 1000 ord.

HVEM ER ASMUSSENMEDIA?

Vi er et stærkt team med masser erfaring indenfor markedsføring via internettet. Vi nyder at samarbejde med vores kunder og se dem få succes online. Vores primære fokus og mål er uden diskussion først opnået når vi via vores unikke viden leverer online succes for jeres virksomhed.

Hvorfor vælge Asmussenmedia?

  • Vi har masser erfaring med hjemmesider og SEO
  • Via os behøver i ikke andre steder hen, vi samler jeres online markedsføring
  • Vi er super dedikerede og dyrker det frugtbare samarbejde og loyalitet
  • Vi har stor indsigt i mange forskellige platforme og medier

Kontakt os uforpligtende

Det koster ikke noget at spørge. Men ting er sikkert! Vi kan hjælpe jer!

Email

mail@asmussenmedia.dk

Telefon

+45 42679011

Addresse

Jernbanegade 18H 

Twitter

@asmussenmedia