+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

SEO – rigtig søgemaskine optimering

Velkommen til Asmussenmedia Marketing! Vi specialiserer i søgemaskineoptimering, Google Adwords, social media marketing og web building til små og mellemstore virksomheder.  

Vi hjælper dig med at føre din hjemmeside eller webshop frem på Google’s søgemaskine indeks, som uden testosterone cypionate injection buy online tvivl er verdens største søgemaskine portal. Dermed tiltrækker du ny trafik, nye kunder og drager bedst muligt fordel af et kæmpe online marked.

I en meget konkurrencestærk online verden er det absolut nødvendigt at din hjemmeside eller webshop er søgemaskineoptimeret.  SEO kræver både erfaring og regelmæssig vedligeholdelse.  Korrekt og kreativ SEO kan ofte gøre forskellen på om din side får tilstrækkelig trafik – især når den ligger og kæmper med andre webside om en høj placering i Google’s søgeindeks.  Vi har, med stor success, serviceret en lang række virksomheder som bl.a er listet på vores referencer side.

SEO – rigtig søgemaskine optimering

Google Adwords

Boost din omsætning med Google Adwords – en effektiv og økonomisk løsning på online markedsføring. Med ca. 90% af Danmarks søgemaskine trafik repræsenterer Google uden tvivl den største reklame platform i Danmark.  Adwords er særlig effektiv i markeder med hård konkurrence, fordi du kan betale din vej til toppen af Google’s søgeindeks.  Google Adwords har den højeste effektivitet af alle online reklamering metoder. Mange virksomheder benytter Adwords som en forstærkende strategi til at øge deres online trafik – dette øger i retur deres salg.

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Vores ekspertise inden for diverse social media netværk inkl. Facebook, Youtube, Twitter, Instagram og SnapChat bruger vi til at effektivt markedsføre vores kunders hjemmesider.  Opbygning af dit brand eller budskab er gjort yderst effektivt via etablerede sociale medier, som allerede har millioner af daglige brugere i Danmark.  Brug af sociale medier er derfor en integral del af enhver online markedsføring strategi. Vi benytter social media marketing til at bygge opmærksomhed omkring din hjemmeside og booste dit salg.

Søgemaskineoptimering – Få en højere placering på Google