+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

RAMMERNE FOR SUCCESS

 

Det er vigtigt at vi sammen får identificeret jeres rammer for succes. Når disse er identificeret, vil vi i fællesskab nå frem til de klare målsætninger for jeres online koncept. AsmussenMedia vil efterfølgende sammensætte de bedst egnede hos os inden for web programmering, jere digitale design, og selvfølgelig SEO og online markedsføring for at nåfrem til denne målsætning.

Vi vil desuden opstille nogle udvalgte succeskriterier for online projektet. Det gør os istand til at måle på, hvor langt vi når med projektet i fællesskab.

SØGER DU STRATEGISK RÅDGIVNING?

Vi har over 100 webprojekter kørende

Professionel digital rådgivning samt strategisk fokus er en af vores helt store styrker. Noget vi altid starter med i alle vores nystartede webprojekter op med.

Vi har rådgivet mange forskellige virksomheder i deres webprojekter, og har derfor opbygget et bredt og alsidigt branchekendskab og derigennem oplevet mange forskellige problemstillinger igennem tiden.

I vores arbejde med vores dejligekunder, har vi mødt mange forskellige små og store spørgsmål: Alt lige fra “hvor finder jeg den her funktion?” til “hvordan øger jeg min omsætning online med 80%?”.

PROFIT FOKUS

Vi skal vurdere på, hvilke dele af din forretning skaber det største profit? Samt hvordan kan vi udnytte denne viden bedst muligt, så vi kan optimere yderligere? Husk på: Jeres succes er vores succes!

KONKURRENCEN

Et andet fokus er selvfølglig jeres konkurrence. Vi finder frem til jeres største konkurrenter, sætter fokus på hvad de gør for at optimere deres forretning,  samt hvordan vi benytter denne viden til din egen forretningsmæssige fordel.

KONKURRENCEMÆSSIGE FORDELE

Vi har selvfølgelig også fokus på jeres konkurrencemæssige fordele, samt hvordan vi udnytter disse i jeres online markedsføring og business generelt. Vi har mange gode ideer og geniale koncepter klar.

KUNDESEGMENTERING

Vi skal finde frem til hvem i vurderer som jeres mest essentielle kundesegmenter? Når i har fundet jeres målgruppe, kan vi nemmere målrette markedsføringen og jeres søgeord mod dette segment i online markedsføringen.

KOMMUNIKATION & TEKSTER

KOMMUNIKATION & TEKSTER

Som kommunikationsrådgiver og freelance tekstforfatter for en lang række store og små virksomheder er en solid forretningsforståelse og god dialog mine værktøjer til at skrive tekster, der fanger læseren og sælger dine produkter. Mine kunder oplever stor værdi ved at...

KREATIV KONCEPTUDVIKLING

KREATIV KONCEPTUDVIKLING

Med min skøre fantasi og store kærlighed for at arbejde strategisk med fiktion bidrager jeg også meget gerne med konceptudvikling af fiktive figurer eller universer til reklame og markedsføring. Når dagen står på kreativ konceptudvikling, svømmer jeg som en fisk i...

Strategi og udvikling af den gode salgshistorie

Strategi og udvikling af den gode salgshistorie

En god strategi er grundlaget for al udvikling Det er ikke muligt at trænge igennem til kunden - hvis du ikke skiller dig ud fra mængden. Open Source betyder, at du frit kan arbejde videre med det materiale og de ideer vi udvikler. En god strategi gør en forskel der...