+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

RAMMERNE FOR SUCCESS

 

Det er vigtigt at vi sammen får identificeret jeres rammer for succes. Når disse er identificeret, vil vi i fællesskab nå frem til de klare målsætninger for jeres online koncept. AsmussenMedia vil efterfølgende sammensætte de bedst egnede hos os inden for web programmering, jere digitale design, og selvfølgelig SEO og online markedsføring for at nåfrem til denne målsætning.

Vi vil desuden opstille nogle udvalgte succeskriterier for online projektet. Det gør os istand til at måle på, hvor langt vi når med projektet i fællesskab.

SØGER DU STRATEGISK RÅDGIVNING?

Vi har over 100 webprojekter kørende

Professionel digital rådgivning samt strategisk fokus er en af vores helt store styrker. Noget vi altid starter med i alle vores nystartede webprojekter op med.

Vi har rådgivet mange forskellige virksomheder i deres webprojekter, og har derfor opbygget et bredt og alsidigt branchekendskab og derigennem oplevet mange forskellige problemstillinger igennem tiden.

I vores arbejde med vores dejligekunder, har vi mødt mange forskellige små og store spørgsmål: Alt lige fra “hvor finder jeg den her funktion?” til “hvordan øger jeg min omsætning online med 80%?”.

PROFIT FOKUS

Vi skal vurdere på, hvilke dele af din forretning skaber det største profit? Samt hvordan kan vi udnytte denne viden bedst muligt, så vi kan optimere yderligere? Husk på: Jeres succes er vores succes!

KONKURRENCEN

Et andet fokus er selvfølglig jeres konkurrence. Vi finder frem til jeres største konkurrenter, sætter fokus på hvad de gør for at optimere deres forretning,  samt hvordan vi benytter denne viden til din egen forretningsmæssige fordel.

KONKURRENCEMÆSSIGE FORDELE

Vi har selvfølgelig også fokus på jeres konkurrencemæssige fordele, samt hvordan vi udnytter disse i jeres online markedsføring og business generelt. Vi har mange gode ideer og geniale koncepter klar.

KUNDESEGMENTERING

Vi skal finde frem til hvem i vurderer som jeres mest essentielle kundesegmenter? Når i har fundet jeres målgruppe, kan vi nemmere målrette markedsføringen og jeres søgeord mod dette segment i online markedsføringen.

Teknologier indenfor området

Teknologier indenfor området

Teknologier PHP PHP er vores første valg, som programmeringssprog, fordi det kan alt, er udbredt og billigt at anvende og videreudvikle. Kunden er altså ikke bundet op af en leverandør. Webkode foretrækker PHP fordi forespørgslen er størst når det kommer til...

Den korrekte WordPress CMS installering

Den korrekte WordPress CMS installering

Det kan være svært at gennemskue, hvad det omfatter at få implementeret et nyt CMS, hvis du står overfor din første implementering. Hvad skal vi sørge for at sikre os, at leverandøren har styr på og har tænkt med i projektplanen, og hvor gemmer de store faldgruber...

Agile og Scrum

Agile og Scrum

AGILE og SCRUM for små webteams - introduktion Hvis du er en del af et lille webteam på 2-4 personer og for nylig har været i kontakt med et konsulenthus, har du sikkert hørt om agil udvikling og SCRUM. Og hvis konsulenthuset holdt en god præsentation,...