+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

SEO Værktøjer

Vi har lavet en spændende liste med SEO værktøjer

Hvorfor skal lave en liste med SEO værktøjer? Hvis du elsker (som os) at arbejde med SEO og du gerne vil have et komplet overblik over de forskellige værktøjer, der findes til SEO arbejdet. Så har vi igennem en årrække benyttet mange forskellige af disse værktøjer til forskellige dele af både on-page og off-page SEO. Vi har selv måttet rode nettet igennem for at finde frem til dem. Men vi synes i skal have det nemmere end os. Så derfor får i den komplette SEO værktøjsguide herunder. (Perfect SEO toolguide)

Guide til pressemeddelelser

Hvad er Buzzstream ?

Buzzstream

Man kan ret hurtig køre sur i at lede efter kontakt info ved at søge rundt på Google og derefter implementere dem i et regneark for hver gang. Buzzstream er genial, den automatiserer simpelthen den arbejdsgang for dig. Der laves simpelthen et bogmærke med “Buzzmaker” og den guider dig så til kontaktoplysningerne på en given hjemmeside eller på en blog etc. Kort forklaret: Laver du et bogmærke til en side, finder Buzzstream samtlige mailadresser og sociale profiler til dig, uden du selv skal gøre mere. Og endnu mere smart, du kan sende mails til dine kontakter direkte via databasen den indsamler.

Hvad er HARO ?

HARO

HARO er en gratis service, hvor man, som journalist har adgang til en stor database til ideer for kommende artikler. Det er kort og godt stedet hvor og hvis dine artikler er spændende nok, så kommer journalisterne til dig og laver en artikel om dig og dit emne, hvis du er heldig. Du slipper så for at lave det opsøgende arbejde hos den lokale sprøjte. Det er ikke de små spillere der leger med her. Vi taler om Time, NY Times, Mashable, Wall street journal etc. Et uundværligt SEO værktøj.

Agile og Scrum

Hvad er Linkminer ?

Linkminer

Linkminer er vel sat på spidsen et “tjek mine links” værktøj på steroider. Linkminer kan ligesom så mange andre værktøjer tjekke for “døde links”, der kan skade din placeringer i Google. Det er en gratis udvidelse i Googles Chrome (SERP feature). Linkminer viser også hvor mange udgående links en bestemt side har. Kan jo være interessant at se hvad konkurrenten gør ikke ?

NY HJEMMESIDE ?

Hvad er Muck Rack ?

Muck Rack

Hvis du gerne vil have en masse eksponering (og backlinks) fra store sider, som NY Times, Forbes etc. er Muck Rack et af de steder hvor du kan skaffe dig masser af PR værdi. På denne side finder du hurtigt frem til journalister, der dækker emner indenfor din branche. Super smart feature er blandt andet “Journalist Directory”, som er en liste med over 500 medier og muligheden for at følge med i deres seneste tweets.

Teknologier indenfor området

Hvad er Pitchbox ?

Pitchbox

I modsætning til mange “all in one” find samarbejdspartnere og bloggere sider. Er Pitchbox et af de få, der faktisk kan det hele. Deres hjemmeside er fyldt med gode værktøjer, der kan bruges på super gode måder i SEO sammenhænge. Mød nye bekendtskaber med samme passion og del links og ideer.

Pressemeddelelser kan meget sjældent stå alene

Hvad er Rmoov ?

Rmoov

Rmoov er en af de bedste link fjernelseværktøjer på SEO markedet og et af de SEO værktøjer vi elsker. Det er fyldt med nyttige funktioner (som at finde ejer af en hjemmeside, dennes kontakt info og autogenereret link fjernelse skabeloner).

Hvad er Siege Media Embed Code Generator ?

Siege Media Embed Code Generator

Siege Media Embed Code Generator, er et af de bedste infografik embed-kode generator. Vi er vilde med, hvordan man kan angive dimensionerne i de forskellige infografiske elementer, som man ønsker det.

Hvad er Whitespark ?

Whitespark

Hvis du laver lokal SEO for kunder (herunder Google maps etc), så er Whitespark et genialt SEO værktøj. Kort og godt kan Whitespark hjælpe dig med at indsamle anmeldelser, feedback etc. Smart måde at kommunikere med sine kunder i nærområdet.

Hvad er GuestPost Tracker ?

GuestPost Tracker

GuestPost Tracker er en kæmpe database med 1000+ hjemmesider. Hjemmesider, der accepterer gæsteindlæg etc. Værktøjet giver dig også mulighed for at spore de steder, som du har skrevet til. Et smart SEO værktøj til at få spredt nogle links til ens hjemmeside.

SKRÆDDERSYET MARKEDSFØRING?

Marie Haynes’ Disavow Blacklist

Marie Haynes’ Disavow Blacklist

Marie Haynes´ Disavow Blacklist skaber muligheden for man kan få at vide om ens hjemmeside har links, der faktisk er i black hat kategorien og derfor kan skade dine placeringer. Marie Haynes’ s sorte liste værktøj viser en uddybende black liste over de sider man helst ikke skal være på.

Hvad er Ontolo ?

Ontolo

Hvis du er typen der ikke kan trække vejret uden at tænke “linkbuilding”, s er Ontolo helt klart et SEO værktøj du bør tjekke ud. Du indtaster blot et par søgeord, som feks “links fra gæsteblogs”, og Ontolo viser dig en liste over de steder, der accepterer dette.

All in one SEO pack

All in One SEO Pack

All in one SEO pack er et alternativ til Yoast SEO plugin.  All In One SEO Pack har et par unikke funktioner, der gør det anderledes end yoast, såsom auto-genereret description tags, canonical tag støtte og en “dårlig bot” blocker.

Browseo

Browseo

Et smart værktøj, der afslører, hvordan en søgemaskines “spiders”, ser din hjemmeside. Hvis du smider din URL ind i Browseo vil du bemærke, at søgemaskinespiders får et meget anderledes syn på hjemmesiden, end vi mennesker gør.

DeepCrawl

DeepCrawl lever op til sit navn. Det scanner hver eneste side på din hjemmeside og giver dig en omfattende rapport, der viser hvor mange H1 tags, du har på hver side, “no indexed” sider, brudt interne links, fordelt eksterne links osv.

Hvad er Forecheck ?

Forecheck

Forecheck gennemgår dit website for at afdække problemer, der kan holde dig tilbage fra Google’ s første side. Forecheck laver også  farvekoder i sine rapporter, så du ved, hvilke emner du bør angribe først.

Hvad er Google Analytics ?

Google Analytics

Hvis du er seriøs omkring din SEO, så SKAL du lære at bruge Google Analytics i dit SEO arbejde. Seo værktøjet giver en utrolig masse uvurderlig indsigt i folks søgninger. Især når du kører betalte kampagner (cpc). Google Analytics er det mest benyttede webstatistik system i verden. Det skyldes primært at det er relativt avanceret samtidig med at det er gratis.

Hvad er Google Mobile-Friendly Test?

Googles mobilevenligheds tjekker

Google Mobile-Friendly Test– Som de fleste har erfaret er Google begyndt at straffe sider, der ikke er mobilvenlige i deres søgeresultater. Hele tiden for at kunne levere det bedste søgeresultat for brugerne. Derfor har de stillet dette fine værktøj til rådighed, så man kan tjekke sit eller en kundes site for mobilvenligheden.

Hvad er Google PageSpeed Insights ?

Google PageSpeed Insights

Google bruger loadtiden på ens hjemmeside, som en af de rankingfaktorer de opererer med. Google PageSpeed Insights tjekker om din side er snegle sløv, eller super Ferrari hurtig. Vi ved alle hvor irriterende det er at komme til en hjemmeside, der loader ALT for langsomt. Google har stillet dette værktøj til rådighed.

Hvad er Google Search Console ?

Google Search Console

Google Search Console er et smart program med en masse nyttige værktøjer leveret lige fra Google selv. Du kan blandt andet tjekke om der er kopieret Meta Data. Du kan se hvor mange sider din side har fået indekseret, info omkring divers sikkerhedsspørgsmål og meget mere. Et smart tool i Google Search Console er under “trafik”, der kan man søge i en liste af nøgleord / søgeord og se hvordan man rangerer på disse. Især de sider, hvor du ligger imellem #10 og #25, de sider bør du give ekstra kærlighed, da de med en god omgang SEO og links sagtens kunne komme på side 1.

Hvad er Google XML Sitemaps ?

Google XML Sitemaps

Google XML Sitemaps er et plugin til WordPress, det laver et super SEO venligt sitemap over din hjemmeside. Har du installeret YOAST plguinnet, behøver du ikke Google XML Sitemaps, da de konflikter med hinanden.

Hvad er GTmetrix ?

GTmetrix

Hvor Google Page Speed Insight kontrollerer din hjemmesides kode. Men GTmetrix er nok det mest præcise og professionelle værktøj når det kommer til hastighedsmålinger på hjemmesider. Vi anbefaler i benytter GTmetrix, hvis i vil være helt sikre på de målinger i skal arbejde videre med via SEO værktøjerne.

Hvad er LinkPatrol ?

LinkPatrol

LinkPatrol er et spændende WordPress-plugin, der viser dig, alle af dine eksterne links tl hjemmeside. En ret cool Feature: Hvis du har brug for at fjerne eller sætte nogle nofollows på en masse links gør LinkPatrol det utrolig nemt for dig. Du skal bare vælge et domæne, du ønsker at fjerne eller nofollow, og LinkPatrol klarer resten for dig.

Skab blikfang med en god overskrift

Hvad er Panguin Tool ?

Panguin Tool

Panguin Tool er et yderst interessant WordPress-plugin, der viser dig, alle af dit websted eksterne links. Spekulerer du på, om din hjemmeside har fået en røvfuld i Google Panda, Penguin eller en anden af Googles opdateringer? Panguin Værktøjerne, vil hjælpe dig med at komme til bunds i det. Bare koble din Google Analytics op med Panguin og værktøjet viser dig, om din organiske trafik faldt efter en væsentlig Google opdatering.

Hvad er Rel Nofollow Checkbox ?

Rel Nofollow Checkbox

Rel Nofollow Checkbox er et spændende SEO værktøjs plugin til WordPress hvor du på en nem måde kan markere et link og lave det om til et Nofollow link. Det er en god ide at lave links ud fra ens hjemmeside til andre trusted sider. Men for mange links kan også betyde du sender god linkværdi videre uden at “få noget igen”. Der er det en god ide at markere nogle links, som Nofollows.

Hvad er Screaming Frog SEO Log File Analyser ?

Screaming Frog SEO Log File Analyser

De fleste tekniske SEO værktøjer man bruger til at scanne en liste af url ‘ er og fortælle om eventuelle fejl og løsningsforslag kan Scream Frog SEO også. Hvad der gør Screaming Frog SEO Log Fil Analysator anderledes, er, at den analyserer dine log-filer. På den måde kan du se, hvordan søgemaskine roboterne fra Google og Bing interagerer med din hjemmeside (og hvor ofte). Nyttigt, hvis du kører et stort websted med snesevis af tusinder (eller millioner) af sider.

Hvad er Screaming Frog SEO Spider ?

Screaming Frog SEO Spider

Screaming Frog SEO Spider er et af de første seriøse SEO værktøjer vi begyndte at bruge og stadig bruger. Udviklerne har virkelig forstået at holde dette program opdateret. Fantastisk til hurtigt at identificere tekniske problemer på en side. Issues der med til at holde din hjemmeside tilbage fra den første side. Den gratis version fungerer godt. Men for at komme rigtig ned og rode de steder hvor det gør en forskel, bør du helt sikkert overveje den fulde betalte version.

Hvad er SEO Friendly Images ?

SEO Friendly Images

SEO Friendly Images er SEO værktøjet, der hvis du har en masse billeder på dit websted, der mangler alt-tekst og titler du gerne vil have tilføjet info til, så er dette et meget nyttigt plugin til WordPress. For eksempel, lad os sige, at du har et billede, der kaldes “redsox.jpeg”. SEO-Venlige Billeder vil automatisk slå denne fil navn til “red sox” for billedets alt-tekst og titel.

Hvad er SERPmetrics ?

SERPmetrics besvarer spørgsmålet: “Har alle placeringer ændret sig…eller er det bare mig?”. Alt dette svarer dette SEO værktøj på. Hop ind og se hvordan Google har opført sig i løbet af de sidste 30 dage.

Hvad er Webbee SEO Spider Tool ?

Webbee SEO Spider Tool

Webbee SEO Spider Tool er et gratis SEO software, der giver dig en masse dybdegående info om din hjemmesides tekniske SEO sundhed. Det minder meget om Screaming Frog, men med et par ekstra funktioner (som grafer og evnen til at filtrere resultaterne).

Hvad er Website Penalty Indicator ?

Website Penalty Indicator

Website Penalty Indicator er det SEO Tool, der kan vise dig om din hjemmeside har fået en Google straf. Dette værktøj viser dig hvor og hvornår. Et super effektiv SEO værktøj.

computer

Hvad er Yoast SEO Plugin ?

Yoast SEO Plugin

Yoast SEO Plugin uden diskussion nr.1 WordPress SEO plugin af den simple grund: det virker. Det er også det SEO plugin, vi bruger her på Myth.dk. En super cool mulighed er: “Bulk Redaktør”, hvor du kan du redigere snesevis af sider med et klik. Super nyttigt, hvis du eksempelvis har duplicate content problemer på dit websted.

Hvad er AdWord & SEO Keyword Permutation Generator ?

AdWord & SEO Keyword Permutation Generator

AdWord & SEO Keyword Permutation Generator er det værktøj du skal bruge hvis du er på udkig efter en ny måde at opdage spændende søgeordskombinationer. Prøv at mase en masse ord sammen og se hvad der sker. Oprettelse af keyword kombinationer er en klassisk Adwords taktik SEO folk bruger. Og Dan Zamboninis værktøj er et af de bedste søgeords kombinationsværktøjer, vi har prøvet.

Hvad er FreshKey ?

FreshKey

FreshKey er et af de bedre søgeordsværktøjer, vi har prøvet. Værktøjet genererer en masse gode idéer til søgeord ved at skrabe Amazon, Bing, Ebay, Google Marked og mange flere igennem. De fleste værktøjer kræver et månedligt abonnement, FreshKey har et meget rimeligt engangsgebyr.

Den korrekte WordPress CMS installering

Hvad er Google Keyword Planner ?

Google Keyword Planner

Google Keyword Planner er det keyword tool, der giver dig data direkte fra “hestens mund”. En Cool feature: GKP fortæller dig, hvor stor sandsynlighed der er for nogen, søger efter det pågældende søgeord, også vil købe noget fra dig. Kig på “konkurrence” og “anslået bud” kolonner. Hvis “konkurrencen” og “anslået bud” er høj, har du sandsynligvis har et søgeord, der konverterer godt. Jeg lægger mere vægt på dette end straight-up søgevolumen.

Hvad er Google Trends ?

Google Trends

Google Trends bruger vi ALTID til tjekke diverse Trends, før der trækkes i aftrækkeren på et søgeord. Hvorfor så det? Fordi jeg ønsker at vide, om mine søgeord er mere (eller mindre) populære. Hvis du springer dette trin over, risikerer du at optimere din side omkring døende søgeord.

Hvad er KeywordTool ?

KeywordTool.io er et fremragende keyword værktøj, der skraber Google Autocomplete resultater. Selvom Google sagde, at de ville få “begrænsning” adgang til Autofuldførelse, KeywordTool.io ser ud til at have fundet en måde at omgå det på. Jeg har lige testet det af, og det bragte en masse gode forslag til søgeord, ligesom det altid gør.

Hvad er kwfinder.com ?

kwfinder.com

kwfinder.com er et sindssygt “let at bruge” alternativ til Google Keyword Planner. Bare tast et søgeord ind i det, og du får søgevolumen, anslået bud og første side konkurrence data inden for få sekunder.

Hvad er SECockpit ?

SECockpit

SECockpit er nok det mest avancerede keyword værktøj på markedet. Du indtaster søgeord og få forslag, som ethvert andet værktøj. Men SECockpit kan gøre så meget mere end at lave en liste af relaterede søgeord. Det kan spytte lave konkurrence søgeord ud. Det kan vise dig søgeord, der får et minimum CPC i Adwords. Det kan endda vise dig søgeord, der har YouTube, Ebay eller Amazon resultater på første side.

Hvad er SEMrush ?

SEMRush

SEMRush er et af de få SEO værktøjer, vi ikke kunne leve uden. I modsætning til de fleste søgeords værktøjer, viser SEMRush sin styrke ved at vise dig din konkurrents top søgeord. Så istedetfor at blive væk i Google Keyword Planner, popper du bare konkurrentens URL i SEMRush og du vil se, hver enkelt søgeord, de ranker på.

YTCockpit

YTCockpit er det mest avancerede YouTube søgeords værktøj på markedet. Dette software viser den gennemsnitlige videos længde, antal besøgende, likes, og kommentarer og subscribers af de videoer, der rangerer på YouTube ‘ s første side.

Agency Analytics

Agency Analytics

Agency Analytics er et rapporteringsværktøj designet til digital markedsføring agenturer. SEO værktøjer hjælper dine kunder til hurtigt at forstå, hvad der sker med deres SEOog de sociale medier. Integration med Google Analytics, YouTube, Twitter og mere.

Hvad er MarketMuse ?

MarketMuse

MarketMuse er et avanceret indholdsanalyse værktøj. MarketMuse scanner dit indhold, og sammenligner det med et lignende indhold på nettet. Hvis det finder, at andre folk nævner et søgeord, som du ikke bruger, fortæller den dig om dette manglende indhold på din hjemmeside.

Hvad er Ahrefs ?

Ahrefs

Ahrefs er det bedste link analyse værktøj på market. Ahrefs har et massiv link indeks (over en billion links), der er opdateret mindst en gang om dagen. Det er også super duper simpelthen at bruge. På grund af sin glimrende brugergrænseflade og indeks, Ahrefs er et af de få SEO værktøjer, som vi bruger hver dag.

Hvad er Majestic SEO ?

Majestic SEO har et stort, opdateret lnkindeks. Majestic er et af de øverste link analyse værktøjer på markedet. Værktøjet har også et par nyttige målinger som “TrustFlow” og “CitationFLow”, der fortæller dig, om det link din hjemmeside ønsker at få et link fra, er autoritativ eller spammy.