+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Fotograf

Velkommen til Asmussenmedia! Vi er et webbureau, der leverer alt fra hjemmesider, online markedsføring og jobber, som fotograf. Skal i bruge en erfaren og uddannet professionel fotograf, så skriv til os og hør mere om hvilken type billeder i ønsker vil skal levere til jer. Vi fotograferer både til erhverv og private. Vi laver landsdækkende fotografering indenfor erhverv og bryllup. Vi anbefaler også i indtænker nye billeder i forbindelse med design af jeres nye hjemmeside. Billeder er med til at fortælle jeres historie, så nye kunder kan lære jeres virksomhed at kende inden de tager kontakt til jer. Gode billeder leveret ved en professionel fotograf, kan med garanti løfte jeres kunders opfattelse af jeres visuelle identitet.

Vi designer hjemmesider så de bliver set !!!

Hvorfor betale flere tusinde kroner for en ny hjemmeside og lægge den online, hvis ingen efterfølgende får øje på den? Vi designer hjemmesider i WordPress, med fokus på søgemaskineoptimering (SEO).

Erhvervsfotograf

Leder i efter en professionel erhvervsfotograf indenfor portrætter, produktfoto og industri. Vi laver Erhvervsfoto med kant. Den slags foto kan gøre en stor forskel for jeres visuelle online identitet samt profilering virksomheden. Erhvervsfotografi ved en dygtig og kompetent fotograf, kan gøre en stor forskel for det look folk møder på jeres hjemmeside eller webshop. Når folk lander på jeres hjemmeside og jeres billeder er lækre og appetitvækkende, er det bevist folk bliver længere på en hjemmeside.

Klik her og se vores erhvervsfotos.

Fotokunst

Fotokunst ved Asmussenmedia er både surrealistisk og kreativt. Vi elsker at levere fotokunst med masser af drama og historier. Overvejer i at få lavet noget andet til jeres virksomhed end de klassiske pæne portrætter eller virksomhedsfotos, bør i tage en snak med vores dygtige fotokunstner vi har her i huset. Læs mere om den kreative og prisvindende fotokunstner herunder.

Fotokunstner Rene Asmussen

Reklamefotograf

Professionel reklamefotograf til spændende og livsbekræftende billeder. Vi elsker når vores reklamebilleder udtrykker mennesker eller steder med personlighed eller historie. For os er de bedste reklamefotos dem hvor billeder kan stå selv og give beskueren lyst til at se mere til enten personen eller stedet hvor billedet er er fotograferet.

Se vores reklamefotos her.

Bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf Asmussenmedia har med næsten 12 års erfaring opnået status, som en af Danmarks bedste bryllupsfotografer. Flere både nationale og internationale priser er opnået ved mange forskellige fotokonkurrencer. Asmussenmedia ejer flere domæner, hvor vi tilbyder bryllupsfotografering. Vi tilbyder fotografering i hele Danmark. Herunder Sjælland, Jylland og Fyn. Se et par af vores bryllupsfotograf hjemmesider her:

Portrætfotograf

Professionel portrætfotograf til både erhverv og private. Vi elsker at lave portrætter af ansatte, mode, portfolio, aviser og dagblade, tryksager og hjemmesider. Skal i bruge et ærlig og professionelt portræt til Linkedin, Facebook, Dating eller bare til privaten, så klarer vi det hele. Bare smid os en mail, og i hører nærmere. Portrætfotografering har altid været en af vores primære fotografiske opgaver. Vi har mere end 10 års erfaring med portrætfoto til private og erhverv over hele Danmark.

Fotograf

Hos Asmussen Media har vi egen kreativ og uddannet fotograf. Skal i have lavet nye erhvervsportrætter til hjemmesiden, billeder af de ansatte, fotos fra firmaet eller billeder af produkter. Vores fotograf er fantastisk dygtig og kreativ.

Asmussenmedia fotograferer over hele landet

Asmussenmedia fotograferer over hele landet. Videoen her ved siden af er lavet ved vores fillial i Vejle. I kan se nogle af de kommercielle opgaver i har leveret i byen. Udover Vejle laver vi også billeder i Kolding, Fredericia, Aarhus, Haderslev, Odense, Viborg, Randers, Horsens, Silkeborg, Herning, Esbjerg, Aalborg, Holstebro, Sønderborg, Middelfart, Svendborg og mange andre byer i landet.

Læs mere om fotografen i Vejle her.

Asmussenmedia skyder selvfølgelig også eventfotos over hele Danmark

Skal i afholde et event? En konference, en housewarming eller skal i på messe? Så fotograferer vi events over hele Danmark. Vi har lavet mange forskellige events. Store som små vores primære fokus er at fange de skøre, sjove, spontane og selvfølgelig seriøse øjeblikke fra jeres event. Idag er det vigtigt man fornyer sig på nettet. Derfor er en stor stak fotos fra forskellige events altid en god ide. Herunder kan i se nogle af de events vi har fotograferet:

Video Produktion & Redigering

Youtube er verdens anden største søgemaskine og ikke uden grund.  Der bliver dagligt uploaded mange tusindvis af timer video og audio, og det siges at data mængden på Youtube fordobles hver 6 måneder.  Dette betyder at youtube, udover Google, er verdens førende søgemaskine indeks og en uundgåelig ressource for din online markedsføring kampagne.  Traditionelt fjernsyn er et døende medium men folk vil stadig se video – og derfor er youtube så vigtig.

Youtube er en integral del af Google’s søgenetværk

Youtube er en integral del af Google’s søgenetværk og deres søgelogaritmer bruger mange af de samme kriterier for deres arkivering og indeksering.  Sammen med traditionel SEO kan en video marketing kampagne drastisk forøge dine chancer for at få en høj værdi hos Google.  Der er også tale om en synergetisk effekt – jo mere synlig din side er på alle Google’s søgenetværk, jo mere prominent vil den vises frem, og jo højere værdi får den.

Vi brænder for det!

Passion for foto og Webdesign er nøgleordet her

Photography is the art, application and practice of creating durable images by recording light or other electromagnetic radiation, either electronically by means of an image sensor, or chemically by means of a light-sensitive material such as photographic film.”

fotograf til portræt

Kontakt os uforpligtende

Det koster ikke noget at spørge. Men ting er sikkert! Vi kan hjælpe jer!

Email

mail@asmussenmedia.dk

Telefon

+45 42679011

Addresse

Jernbanegade 18H 

Twitter

@asmussenmedia