+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Online Marketeers

Ud over SEO findes der en lang række metoder til større Online synlighed….

Ud over SEO findes der en lang række metoder til større Online synlighed, bl.a. Søgemaskine Markedsføring. Disse metoder omfatter for det første de metoder der koster penge: PPC-kampagner, Google Adwords (sponsorerede links), bannerreklamer og udsendelse af pressemeddelelser vi Internet pressebureauer.

Ovenstående metoder, bortset fra bannerreklamer, kaldes også under et for Search Engine Marketing, forkortet SEM. På dansk kalder vi det for Søgemaskine Marketing eller Søgemaskine Markedsføring.

Der findes også en lang række gratis metoder: Blogging via egen blog eller kommentarer på andres blogs, deltagelse i diskussionsfora eller oprette egen profil i et af de sociale medier som f.eks. Facebook eller LinkId. Disse metoder hører også ind under konceptet Søgemaskine Markedsføring.

Online synlighed

PPC – Pay Per Click

PPC er den mest effektive og hurtigste form for markedsføring i dag. Det tager i princippet kun få minutter at opstarte en PPC-kampagne. Den vil dog nok blive mere effektiv med en forudgående grundig søgeordsanalyse. En kampagne som afvikles med uhensigtsmæssige nøgleord, vil hurtigt kunne blive dyr og ineffektiv. En nøgleordsanalyse bør bl.a. omfatte analyse af konkurrenternes brug af nøgleord for de samme produkter eller ydelser, analyse af de ord som brugere rent faktisk har søgt på indenfor den nærmeste periode, samt analyse af hvad dine kunder kalder dine produkter.

Vi tilbyder at udføre en grundig nøgleordsanalyse før opstart af markedsføringskampagner.

PPC – Pay Per Click

Google Adwords

Vi er certificeret af Google som Qualified Adwords Professional. Dette giver dig sikkerhed for, at vi kan tilbyde en professionel optimering og administration af din markedsføring via Google Adwords. Vi administrerer dine Adwords kampagner via Google’s klientværktøj, My Client Centre, hvor vi holder styr på alle vore kunders kampagner. Her har du selv adgang og kan følge med i udviklingen. Du har til enhver tid mulighed for at afbryde samarbejdet og vores adgang til din Google Adwords konto. Det giver tryghed for dig.

Online Marketeers

Google Adwords

Blogging

Det er blevet populært at blogge. Både privat og professionelt. En blog kan oprettes direkte og gratis på blog-udbyderes domæner, f.eks. Google Blogspot eller WordPress. Professionel blogging – ofte kaldet Corporate Blogging, vil ofte ske fra en blog på virksomhedens eget domæne og med et blogdesign, der passer til virksomhedens hjemmeside.

Blogging er et utroligt effektivt medie til synlighed i Google og de andre søgemaskiner. Da blogartikler, såkaldte blogposts, ofte er unikke og informative, kan de i sig selv give høj ranking på Google. Vi tilbyder hjælp til design, oprettelse og optimering af Corporate Blogs.Blogging

Pressemeddelelser

Produktnyheder, virksomhedsændringer eller information om nye ansatte er perfekte anledninger til at udsende pressemeddelelser via et Internet-baseret pressebureau. Hvis man også anvender søgeordsoptimering på sine pressemeddelelser, har de en stor chance for at give selvstændige hits på Google. Ofte endda flere gange, da pressemeddelelser kan optages på flere nyhedssites.

Vi har samarbejde med det Internetbaserede pressebureau PressWire, som tilbyder udsendelse af pressemeddelelser i hele Europa og store dele af resten af verden. Ekstra services omfatter f.eks. professionel oversættelse til 22 sprog, søgeordsoptimering og overvågning.