+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Google Adwords

Google står for over 90% af alle søgninger på nettet i Danmark og er derfor et medie man SKAL være på hvis man har en hjemmeside, der ønsker at blive set eller som sælger produkter.

Når man søger i Google får man 10 “organiske” søgeresultater

Når man søger i Google får man 10 “organiske” søgeresultater og op til 10 betalte søgeresultater. De organiske søgeresultater er dem der altid vil blive vist på det pågældende søgeord og det som størstedelen stræber efter, da man ikke skal betale for at blive vist der, men det er desværre rigtig svært at ligge i toppen af den organiske del af Google og kan kun ske ved hjælp af søgemaskineoptimering .

Derfor vælger mange at købe kliks i Google gennem det der kaldes Google Adwords, som er de søgeresultater der er markeret med en svag lyserød ramme omkring dem, (typisk de 3 første resultater) og så de resultater du ser i højre side af skærmen når du har indtastet din søgning.

Google Adwords hjælper dig

Google Adwords hjælper dig til at blive vist i disse felter og øger derved synligheden og chancen for at få folk ind på din hjemmeside. Du betaler typisk per klik du får (person der klikker på din annonce) eller per konvertering. At betale per konvertering betyder at man opsætter nogle mål på hjemmesiden, dette kunne typisk være når din kunde har købt et produkt eller ansøgt om et abonnement, hvor du så kun betaler for de kunder der rent faktisk køber noget på din hjemmeside.

At oprette en Google Adwords konto er noget de fleste selv ville kunne klare

At oprette en Google Adwords konto er noget de fleste selv ville kunne klare, men at lave en konto med de rette søgeord og annoncetekster der skiller sig ud fra mængden og samtidig skulle overholde Googles og forbrugerrådets retningslinjer, kan være en jungle i sig selv. Vi har arbejdet med dette i over 4 år i mange forskellige nicher, med stor succes.

Hvis du vælger os

Hvis du vælger os til at bygge din hjemmeside op fra bunden vil vi naturligvis sørge for den er gjort klar til både søgemaskingeoptimering og søgemaskineannoncerning, på de valgte søgeord du ønsker at dine kunder skal kunne finde dig på.