+4542679011 mail@asmussenmedia.dk
webdesign

Brugervenligt webdesign

 

Webdesign. Vi designer jeres webdesign med udgangspunkt i data vi har erhvervet gennem 10 år i branchen samt udvikling via gennemtestede teorier. Vi leverer et super flot website design, der for jer bliver målbart på bundlinjen.

 

Responsivt Design

Alle vores hjemmesider bliver lavet med et Responsivt Design, som gør at din hjemmeside ser perfekt, flot og brugervenlig ud ligemeget om dine besøgende sidder med deres smartphone, bærbaren eller PC´en.

  • Hjemmesiden måler automatisk hvor bred enheden er som kigger på den, og justerer sig derefter.
  • Navigationsmenuer ændre layout, sådan at de er Touch venlige til smartphones.
  • Billeder skaleres ned så de ikke fylder hele skærmen.

Folk i dag bruger deres smartphones til at snuse på nettet, langt mere end de overhovedet snakker i dem, derfor er det så vigtigt at have en let tilgængelig hjemmeside. Det er jo næsten altid førstehåndsindtrykket der sælger.

Betalingsløsninger

Din nye webshop i Woocommerce er selvfølgelig klar til alle de kendte betalingsløsninger du kender, eller vil komme til at kende.

Vi kan opsætte din webshop med: Epay, Quickpay, Paypal, Bank overførsel og mange flere, så du har mulighed for at tage imod betalinger fra både diverse bank overførsler, kreditkort og MobilePay.

VISUEL IDENTITET ER VIGTIGT

Et velkomponeret webdesign tager sit udgangspunkt i en solid visuel identitet. Vi sikrer vores kunder i fællesskab med os for at finde frem til jeres ønskede online visuelle udtryk. Jeres hjemmeside er jeres virksomheds online visitkort og derfor jeres ansigt udadtil, i bør derfor sikrer jer i vælger det bedste webbureau.

Funktioner

Vores hjemmesider er lavet i WordPress, som er en af verdens førende CMS systemer til hjemmesideadministrering. Det gør at du kan få alle de funktioner du ønsker i din hjemmeside med minimalt arbejde, og fordi vi bruger disse systemer, kan vi have din hjemmeside klar på få dage, hvor før i tiden tog flere uger.

  • Alt er muligt!
  • Lave priser, Kort arbejdstid og Høj kvalitet, det kan næsten ikke blive bedre.

Brugervenlighed

WordPress er nok det mest brugervenlige hjemmeside-system der findes. Det er lavet udelukkende for at du kan opdaterer og ændre din hjemmeside uden nogen som helst erfaring eller IT kundskaber, andet end måske at vide at musen på din PC ikke er levende…

  • Du kan selv ændre opdaterer og ændre dit indhold.
  • Alle kan være med, og det er på Dansk.
  • Vi hjælper dig igang.

Har du spørgsmål eller måske ønsker om at se hvordan WordPress ser ud, så kontakt os og vi kan give dig adgang til en demo side, du kan lege med.

Responsivt Design
BRUGERVENLIGHED KOMMER FØRST

WordPress er uden diskussion, det mest bruge CMS system. Af samme årsag har vi valgt at designe og udvikle vores hjemmeside heri. WordPress webdesign er kendt for at let at gå til og super brugervenligt. Dette gør, at der er udviklet mange plugin og forums med masser af assistance til systemet.

Vi har valgt at være et WordPress bureau da vi mener dette CMS system, er det bedste at udvikle i. Især på grund af dets populære plugins og mange forskellige temaer. Vi har lavet webdesign for over 200 kunder, og de elsker alle WordPress, netop på grund af dets brugervenlighed.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering er en essentiel del af dagens web+design. Når i får lavet jeres nye webdesign skal siden gøre klar til besøg fra søgemaskinerne. Det er ikke meget bevendt hvis jeres nye hjemmeside er flot, hvis den ikke bliver fundet i den øverste del af søgeresultaterne.

LÆKKERT WORDPRESS WEB+DESIGN

Vores fokus vil være et nyt og lækkert samt konverterende WordPress web design. Vi går altid til web design opgaverne med stor entusiasme, stor ekspertise og effektivitet. Vi har nemlig med mere end 10 års erfaring, som web designere indenfor CMS udvikling og WordPress webbureau, bygget samt vedligeholder en teknisk tilgang til vores designs, der gør det muligt at levere projekter hurtigere. WordPress er nemt at bruge med et super lækkert webinterface, der giver selv den største tekniske håbløshed en mulighed for at være med. Men ofte er det den fulde løsning du søger, og det kan vi i den grad levere på.

Mobil / Tablet Optimeret

Vi finder sammen ud af et design eller stil du kan lide, og derfra går vi så igang med at opbygge din webshop.  Vi tager udgangspunkt i forudprogrammerede skabeloner, som vi så omprogrammere og re-designer indtil du er tilfreds. Alle vores webshops er 100% Mobil / Tablet venlig, så dine kunder altid kan finde det de søger, om de sidder derhjemme foran PC´en eller i toget på deres Smartphone. Dette sikre dig at du kommer ud til alle potentielle kunder, og største delen af de besøgende i dag, kommer faktisk kun fra mobile enheder, så dette punkt er utrolig vigtigt.

LÆKKERT WORDPRESS WEB+DESIGN
PROJEKTSTYRING

Med i vores serviceløsning får i altid 100 % gennemsigtighed hvor vi leverer service, installerer nødvendige plugins, retter siden og web designet til, så det hele tiden følger med i de nyste opdateringer og kritiske rettelser.

VÆLG DET RIGTIGE TEAM

Vi vil altid vurdere opgaven i stiller os, og på baggrund af det, sammensætter vi det helt rigtige team med de nødvendige kompetencer, der passer bedst til jeres ønskede projekt og web design.

SEO

Vi sikrer jer at jeres nye web+design er læsbar for søgemaskinerne, og kan samtidig assistere jer med at skabe resultater i jeres fremtidige online markedsføring. SEO er vejen til toppen af Google.

PROCESSEN

Vi kortlægger jeres behov og vi sørger også for, at i når sikkert i mål med jeres nye web design. Under processen vil vi selvfølgelig indvolvere jer, så i hele tiden er med i forløbet og ved hvilken retning sitets udvikling bevæger sig i.

EN ØKONOMISK LØSNING

WordPress er uden diskussion den bedste løsning både økonomisk og indholdsmæssigt til de firmaer, der ønsker sig et web design med standardfunktioner som kalender, en blog til at skrive nyheder og selvfølgelig en præsentation af jeres virksomhed og kontakt informationer.

Skriv til os

9 + 1 =

MANGLER I EN KOMPETENT WEB DESIGNER?

Vi har masser af erfaring med web design. Vi kan derfor garantere i får en super god og professionel løsning, hvilken i selv vil være i stand til at redigere i. Vi leverer altid et nemt og overskueligt web design, der sikrer jer et engageret visuelt og brugervenligt look udadtil.