+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Mit fokus er på personlig markedsføring og kreativ rådgivning.

I samarbejde med hver enkelte virksomhed udarbejder jeg skræddersyede markedsføringsstrategier,
hvor virksomhedens identitet og unikke service skinner igennem.

Sociale medier

Jeg hjælper og rådgiver dig i, hvilke sociale medier der passer til netop din virksomhed. Det kan være, at du mangler en profil på Instagram eller Facebook, eller at du skal begå dig på LinkedIn og Pinterest. Sammen kan vi finde en løsning og udforme fængende, personlige opslag.

Rådgivning

Jeg tilbyder dig rådgivning i, hvordan du skal gribe din markedsføringsstrategi an. Det kan være, at du er nyopstartet og ingen markedsføringsstrategi har, eller måske har du været på markedet i mange år. Ligemeget hvilken situation du befinder dig i, står jeg til rådighed med kreative inputs og faglig sparring.

Google My Business

Jeg hjælper dig gerne med opbygningen af en Google My Business konto, så dine kunder nemt kan finde din virksomhed på Google. Når jeg opretter en Google konto for dig, kan dine kunder nemt se dine åbningstider og finde vej til dig. En god måde, hvorpå du kan byde dine online kunder velkommen i din fysiske butik eller på din webshop.

Faglig sparring

Jeg giver dig en faglig vurdering af din nuværende markedsføring og agerer samtidig sparringspartner gennem hele vores samarbejde. Som sparringspartner vil jeg stå til rådighed og svare på de spørgsmål, der ofte opstår, når en virksomhed vælger at skrue op for sin markedsføring. Mit mål er at hjælpe dig og din virksomhed i den rigtige retning og i det tempo, der føles rigtigt.

Tips og en skræddersyet markedsføringsstrategi

Til et møde med mig får du udover faglig sparring også gode tips og en skræddersyet markedsføringsstrategi til din virksomhed. I strategien kan der være tale om kort- og langsigtede forslag eller forslag, der kræver mere eller mindre arbejde for dig. Jeg skal nok sørge for, at du ikke går tomhændet fra et møde.

computer

Uforpligtende tilbud

Efter mødet tilbyder jeg altid et uforpligtende men også et helt uimodståeligt tilbud, som er skræddersyet til dig og din virksomhed. Med tilbuddet kan du vælge at række hånden ud og nå dine kunder på flere niveauer, end du gør nu. Jeg håber på at se dig og glæder mig til et fremtidigt samarbejde!

Læs også: