+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Teknologier

PHP

PHP er vores første valg, som programmeringssprog, fordi det kan alt, er udbredt og billigt at anvende og videreudvikle. Kunden er altså ikke bundet op af en leverandør.

Webkode foretrækker PHP fordi forespørgslen er størst når det kommer til Webudvikling ved et webbureau. Vi har samtidig over 10 års erfaring med PHP og kan dermed overtage gamle som nye systemer, og vedligeholde dem derfra.

Den korrekte WordPress CMS installering

JAVASCRIPT

Javascript har vi brugt siden Netscape browseren var udbredt og det er idag det mest udbredte og kompatible klient programmeringssprog til browsere. Særligt efter Apples indtog med Iphones og Ipads, som ikke understøtter Flash – har dette programmeringssprog været en uundværlig spiller på holdet. 

MYSQL

Databasernes konge i OpenSource alderen. Mysql er hurtigt, gratis og bruges i 95% af de opgaver vi løser.

CMS-systemer

Vi udvikler buy masteron drostanolone propionate in usa i alle de gængse CMS systemer, og vi er altid klar til at lære et nyt. Hvis en kunde ønsker en kompetence vi ikke allerede har, uddanner vi os gratis, for også at varetage dette område.

WEBSHOP-systemer

Internettet er hvor tidens største købmænd folder sig ud. Intet behov for ansatte, folk under oplæring, og dyr husleje. Nu kan man “copy-paste” sig til rigdom fra sin sofa.

Hosting

Webkode tilbyder hosting i form af to individuelle pakker. Sølvpakken til de fleste og Gulvpakken til de mere kræsne. Vi yder gratis telefonsupport og e-mail opsætning!

SEO

SEO har været en naturlig del af vores liv siden Google så dagens lys. Vi er nu begyndt at tilbyde SEO under navnet Seotop. Med Seotop kan vi målrettet hjælpe din forretning til tops.

markedsføring

Selvom vi bruger CMS systemet WordPress vil vl skitsere de andre

Custom CMS

I særlige men ikke sjældne tilfælde, kan det være fordelagtigt at udvikle administrationen af indholdet selv.

Skal der kun være mulighed for at uploade filer man navngiver, vil det være hurtigere både for kunden og for siden/systemets hastighed at man udvikler det hele fra bunden.

Vi udvikler større selvstændige systemer med og uden licenserede brugere. Vi kalder dem populært eBusiness-løsninger.

Joomla

Vi er også glade for den enkelthed der ligger i CMS er Joomla. Det er dynamisk, hurtigt og i rivende udvikling. Joomla har et enormt samfund på Internettet som deler alle slags udvidelser til et website. Med denne hjælp fra andre udviklere kan projekter afsluttes hurtigere og billigere!

Med over 100 udviklede sites i Joomla(som dette) kan man roligt sige at det bliver svært at finde et krav som ikke kan imødekommes og løses!

WordPress

Vores absolutte favorit indenfor CMS er i WordPress, men anbefaler kun WordPress til de mindste sites, med et begrænset krav om skalér barhed. Det er oprindeligt lavet til blogs, og her kommer det bedst til sin ret.

Drupal

Drupal er stort og omfattende og rigtig interessant, når der er tale om store infosites spækkede med informationer. Drupal er oprindelig tiltænkt nyhedssites som f.eks. http://bt.dk og er derfor født med genial datahåndtering der aldrig bliver for simpelt selv for ovennævnte eksempel.

Concrete 5

Concrete er et forholdsvis ungt system, men som i modsætning til andre nævnte er startet omkring Konceptet CMS. Det har aldrig været en blog eller et nyhedssite, hvilket gør at den kraftige fokus på selve opdateringen, kommer brugeren til gode.

Slutkunden vil i mange tilfælde kunne vedligeholde sitet helt uden instruktioner i brugen af det.

Webshop udvikling

Prestashop

Prestashop, er godt at bruge når det skal være hurtigt, let at bruge, og når omfanget af ekstraordinære funktioner ikke omfattende er på kravspecifikationen.

Prestashop giver en almindelig webshop alle ønskelige funktioner, og understøtter universer af samme forretning.

Magento

Magento bruges når det skal være omfattende og skalérbart. Det bruges generalt til store virksomheder. Magento er lidt dyrere at starte ud med da systemet er mere komplekst end eksempelvis Prestashop.

Når Magento endelig er udviklet holder intet en tilbage. Med dette super skalérbare system er man blandt de bedst stillede online forretninger!

WP E-commerce

WP E-commerce er vi meget bekendte med og selvom vi sjældent starter et projekt op her kan vi snildt varetage og vedligeholde projekter bygget heri.

commerce og webshops

Vi kender de tekniske aspekter angående markedsføring

Vi kender de tekniske aspekter angående markedsføring, strategi, kodning, optimering i forhold til søgemaskiner, og vi sørger for en effektiv kommunikation med jer i forbindelse med afvikling af opgaver.

Vi gør brug af eksisterende teknologier, men kan også selv skabe komplekse systemer, og vil i hvert enkelt tilfælde lave en vurdering af, hvordan vi bedst og hurtigst kan nå målet.

Vi er den optimale partner for reklamebureauer og andre grafiske virksomheder, og vi arbejder gerne i døgndrift i spidsbelastede situationer – til samme fordelagtige priser!

Vi udarbejder altid et tilbud på opgaver i timer, og synes det er en god idé, hvis i ganger timeprisen med 2 og giver tilbuddet videre.

Brug for en professionel fotograf i Trekantsområdet?

Eksempel: Din timepris hos Webkode er måske 400 og tilbuddet lyder på 2 timer. Din kunde ved at programmering koster 800 og får også et tilbud på 2 timer. Dermed undgår du at lave regnefejl, eller overhovedet at regne, og tjener selv penge på programmeringen.

Flere artikler: