+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Den korte radioavis – Hvor skal jeg starte. Intet mindre end et fantastisk radioprogram. Det har tryllebundet tusindvis af mennesker over hele Danmark. Jeg har personligt hørt alle udsendelser, enten i liveudgaven eller på podcast efter udgivelsen. Rasmus Bruun og Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm aka Frederik Cilius fokusere parabolin især på alt det der er råddent i Dansk politik. Så meget af nogle småborgerlige snæversynede af slagsen fik lukket radio 24/7 ned, da det blev besluttet Danmark (et af verdens rigeste lande) kun skulle have en nationalradio (statsstøttet).

Hvorfor lukke Den korte radioavis?

Jamen det giver sig selv. Danskerne har fået politikerlede. De gider ikke fyldes mere mere mundlort optil hvert valg, for så efterfølgende at se alt det de troede den enkelte politiker mente forsvinde ud i den blå luft! Her kommer den korte radioavis netop til sin ret og peger fingre af det vi allesammen tænker og godt ved.

Lad os håbe det den korte radioavis er starten på et større fokus på vores såkaldte lovgivere på Christiansborg. Vi mangler nemlig en fri kanal, der tør sige hvad de mener. Et sted UDEN mundkurv hvor politikere selvfølgelig skal igennem “møllen” hvis de laver lort i den. Sørgeligt at vores aviser ikke er ligeså gode til det. Måske man skulle hyre Kirsten Birgit, som redaktør. Det ville med garanti sikre det, der burde være meget mere af, især på Christiansborg: Den kristiske journalistik.

Jeg er både skuffet og rasende

Jeg kan ikke fordrage det radikale venstre for deres alt for vævende og intetsigende politik. Men når de, som de eneste går ud og siger at Radio Loud måske ikke burde afløse Radio 24-7, så tænker jeg måske burde man genstarte sine politiske idealer og kigge mere åbent på samfundet.

ikke siden Mogens Glistrup og Preben Møller Hansen

Uanset hvad har vi ikke siden Mogens Glistrup og Preben Møller Hansen set så direkte og ærlig en politisk sprogkode, som vi oplever gennem vores allesammens “Kisser”. Uanset hvad, så lukker den korte radioavis / Radio 24/7 fordi, der ligger en politisk beslutning bag. Kan det skyldes andet end man, som med politisk immunitet bare vil have lov til at sidde og hæve en fed hyre på vi andres bekostning imens man lovgiver om intet andet end højere skatter, afgifter og nyttesløse grønne afgifter (start med Kina).

Med mere end 45.000 fans må man sige at DKR havde fat i noget

Held og lykke Danmark ….. uden Kisser går det ikke

Held og lykke Danmark. I er igen nu ren leverpostej. Kisser gav radioen farve, poltikkere et spark i røven, så meget at de ikke tog telefonen mere når hun ringede for de ikke kunne forsvare deres egen politik. Sørgeligt. I sandhed en sorgens dag i lille Danmark.

Hvad var, er ikke mere! To be or not to be ……

Hør en visionær mand tale om politik dengang, som stadig så mange år efter ikke er blevet en klap bedre:

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og hendes nyhedsredaktør Rasmus Bruun sejler mod nyhedsstrømmen. Den Korte Radioavis giver dig så korte og skarpe nyheder som overhovedet muligt, altsammen under sloganet “klar, skarp, parat!”. Programmet beværtes af seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, og med sig i studiet har hun nyhedsredaktøren Rasmus Bruun. Med deadline hvert femtende minut vil de sammen arbejde målrettet, knaldhurtigt og kompromisløst på at gøre nyhederne kortere og kortere, og skarpere og skarpere. 

Kirsten Birgit siger det sku meget godt: Farvel og tak og Rend mig i røven