+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Skal man lave en søgeoptimering på en webshop?

Min kammerat og jeg selv starter i løbet af foråret en webshop, hvor vi skal sælge ure online. I den forbindelse overvejer vi, om vi skal have et professionelt SEO firma til at lave en søgeoptimering på webshoppen. Den skal jo ranke højt på Google, når vores forhåbentligt snart mange kunder f.eks. søger på seiko ure eller andre søgeord, som har med ure at gøre.

Spørgsmålet er selvfølgeligt hvad sådan noget koster

Spørgsmålet er selvfølgeligt hvad sådan noget koster og hvilken måde det bedst gøres på, for jeg har indhentet en masse tilbud og forslagene til fremgangsmåden er ret forskellig. Det ene firma siger, at man med en webshop opnår de bedste resultater, hvis man foretager en søgeoptimering på sitet inden man sætter det online.

Det andet firma

Det andet firma siger at man kan gøre det løbende, samtidigt med at man skaber links til siden. Den løsning er den billigste, men jeg har læst at det optimale i forbindelse med en søgeoptimering er at tage det som kaldes on-site optimering på én gang ligesom det første firma siger. Jeg kunne dog godt tænke mig at vide, hvor stor forskellen er på de to løsninger. Hvis den ikke er kæmpe stor, så vil jeg hellere spare lidt penge.

Vores konkurrenter får lavet søgeoptimering

På den anden side ved jeg jo godt, at vores konkurrenter får lavet søgeoptimering og de som har været der længe og ranker højt på Google, har garanteret on-site optimeret deres side flere gange. Så mon ikke jeg bør kaste de penge efter det, som det nu engang koster? Jeg kunne godt bruge et par uvildige gode råd, så kom endelig hvis der er nogen derude, som ved noget om det her.

Læs også: