+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Markedsføring via sociale netværk som Facebook, Youtube, Twitter er efterhånden blevet en af de mest effektive markedsføring metoder der findes.  Dette skyldes enkelt at der findes millioner af brugere som allerede er aktive på en daglig basis på disse netværk.  Faktisk vil langt de fleste af brugerne på Youtube og Facebook besøge disse sider flere gange dagligt – det efterlader en perfekt mulighed for at sprede budskabet om din virksomhed.

Markedsføring via sociale netværk som Facebook, Youtube, Twitter er efterhånden blevet en af de mest effektive markedsføring metoder der findes.

Byg dit Brand Online

Opbygning af dit brand eller budskab er gjort yderst effektivt via etablerede sociale medier, som allerede har millioner af daglige brugere i Danmark. Facebook’s størrelse alene, med over en milliard globale brugere kræver at enhver online markedsføring kampagne benytter Facebook netværket. Der er også visse unikke fordel ved at reklamere og markedføre på sociale medier frem for traditionelle kanaler.

Byg dit Brand Online

Online social media udmærker sig ved at brugerne kan dele dit budskab med andre, og kan dermed skabe en ‘viral’ marketing effect.  En god reklame der vækker opmærksomhed hos én bruger kan hurtigt deles med hele deres sociale netværk, som så deles videre igen.  Dette skaber en viral effect hvor mange tusinde mennesker for reklamen at se på meget kort tid.

Real Time Search

Det er også et nyt fænomen som Google har implemteret der hedder ‘Real-Time Search,’ som er blevet til et kæmpe SEO værktøj.  Real time search arkiverer nye posts, billeder og content fra Facebook og Youtube direkte ind i Google’s søgemaskine.  Dette betyder at dine Facebook posts og Youtube videor nu dukker op som søgeresultater lige så snart de bliver udgivet.

Vores ekspertise inden for diverse social media netværk inkl. Facebook, Youtube, Twitter, Instagram og SnapChat bruger vi til at effektivt markedsføre vores kunders hjemmesider.   

Brug af sociale medier er derfor en integral del af enhver online markedsføring strategi. Vi benytter social media marketing til at bygge opmærksomhed omkring din hjemmeside og booste dit salg.