+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Er din virksomhed mobilklar?

Flere og flere benytter mobile enheder til at surfe på nettet for at tjekke virksomheder og andre ting ud. Det er derfor også vigtigt, at din virksomhed er mobil. Det kan vi sørge for.

Hjemmeside om bryllupper i Danmark

Mobilsider gør det muligt for potentielle kunder at se dit website på deres mobiltelefoner eller tablets. Dette er smart da det giver din virksomhed mulighed for at være lige ved hånden hos forbrugeren hele tiden. På denne måde opnår du ikke kun mere trafik, men også flere konverteringer og muligheden for at sælge mere hvis du har en webshop.

Mobilsider må ikke forveksles med Apps

Mobilsider må ikke forveksles med Apps som er softwareprogrammer som kun er lavet til at fungere til enkelte styresystemer og mere som en funktion fremfor et website eller en webshop. Desuden skal Apps laves i flere forskellige formater således, at de fungerer til både iOS, Android og Windows. Mobilsider er det samme som når du ser en almindelig internetside på en computer, siden er blot lavet til at kunne fungere på en mobiltelefon og tablet (f.eks. iPad og Samsung Galaxy Note).

Mød fotografen i Helsingør her

En mobilside fra Myth indeholder følgende:

  • Virker på alle smartphones
  • Click-to-call og link til sociale medier
  • Opsætning af Google Analytics
  • Support og vedligeholdelse hele året