+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Hos os brænder vi for at give vores kunder succes

Hos Myth.dk brænder vi for at give vores kunder succes

Din succes er vores succes! Hos os brænder vi for at give vores kunder succes. Vi ved at vores kunders hjemmesider for mange er personlige og noget specielt – og hos Myth.dk har vi den tilgang at hver eneste kunde skal have den service og repræsentation som de fortjener. For når vores kunder har succces – så har vi succes. Derfor gør vi brug af alt vores viden og går de ekstra meter der skal til for at skabe mere trafik for deres hjemmeside.

Din succes er vores succes!

Dette gøres af et team sammensat af skarpe SEO konsulenter, dygtige tekstforfattere og Adwords eksperter der er certificeret af Google til at varetage Adwords. Disse færdigheder udmærker sig også ved at vi er Google Partners som også står som din garanti for at vi har den nødvendige viden inden for vores områder.

Men hos os vil vi gerne være mere end det

Det meste af vores arbejde ligger i

Men hos os vil vi gerne være mere end det – da vi også ved at online marketing er mere end blot SEO og Adwords. Derfor har vi også branding-eksperter, programmører og grafikere siddende så vi kan dække alle de behov du som kunde kan have.

online marketing er mere end blot SEO og Adwords

Vi har stor forståelse for at der skal være synergi i mellem din almindelige marketingstrategi og den online strategi, hvilket vi sidder klar med kompetencerne og viljen til at hjælpe med så vi på bedste vis kan skabe succes for alle kunder – uanset type og størrelse.

https://www.bryllup-fotograf.dk

https://www.bryllup-fotograf.net

Personlig service

Vi går hos os meget op i at involvere dig som kunde i hvad der foregår med din hjemmeside og ønsker stor gennemsigtighed i vores arbejde. Vi er godt klar over at søgemaskineoptimering kan være et svært begreb at definere og da det konstant ændrer sig kan det for mange være svært at følge med i hvad det egentlig går ud på. Her ønsker vi at skabe en tryghed for vores kunder og er derfor meget åbne over for dig som kunde omkring hvad vi har tænkt os at gøre når vi påbegynder samarbejdet.

hos os meget op i at involvere dig som kunde i hvad der foregår med din hjemmeside og ønsker stor gennemsigtighed i vores arbejde

Vi sender månedlige placeringsrapporter så du kan følge med i udviklingen og aldrig er i tvivl om hvordan det går. Samtidig er vi altid tilgængelige på mail eller telefon hvis du som vores kunde ønsker en status på hvordan det går. På denne måde sikrer vi at alle kunder bliver involveret i processen og at vi bedst tilfredsstiller de behov og ønsker som de har til arbejdet.

Læs flere spændende artikler: