+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Facebook er verdens største og mest populære sociale medie

Facebook er verdens største og mest populære sociale medie. Dette giver dig en masse muligheder, da man i de fleste brancher nemt kan ramme sin målgruppe på netop Facebook. Alene i Danmark anslåes det at over halvdelen af befolkningen er oprettet på Facebook. Det sociale medie giver din virksomhed en lang række værktøjer til at formidle dit og din virksomheds budskab til kunderne.

HVAD TILBYDER VI PÅ FACEBOOK

Vi tilbyder på Facebook en række ydelser og produkter der kan hjælpe med at få præsenteret og markedsført din virksomhed bedre. Her er et udvalg af hvad vi blandt andet har udviklet og tilbudt vores kunder igennem tiden som tilføjelser på deres Facebook side.

  • Unikt konkurrencesystem (vores eget, hvilket giver dig langt bedre muligheder for din virksomhed)
  • Tilmelding af nyhedsbrev
  • Automatiske opslag af for eksempel nye tilbud fra jeres virksomhed, presse meddelelser, blog indlæg mm.

Kun fantasien sætter grænser for hvad vi kan tilbyde din virksomhed. Så kontakt os med det samme via formularen nedenunder og forklar dine ønsker. Du kan også kontakte os ved at gå til vores kontakt side. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ FACEBOOK

Du skal bare udfylde formen nedenunder. Så kontakter vi dig med ganske et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave eller problemstilling.

Læs også: