+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Sådan laver du en gratis blog

Der findes mange gode steder du nemt og hurtigt kan oprette en gratis blog, men som udgangspunkt er det altid vigtigt at du læser hvilke krav de alle sammen her, her er nogle link direkte til de steder du kan lave en gratis blog. Lær det nemt gennem en gratis blog, der er mange steder du kan få en “gratis blog”

Oprette blog

Med disse 4 blog forslag er der ingen grund til ikke at prøve at lave din eje blog, og med vores hjælp kan du få kvalitet til dine artikler hurtigt og nemt.

  1. Tjek ordet gratis blog på nettet
  2. Blogspot
  3. Bricksite
  4. WordPress

Sådan får du det bedste ud af din blog

Det er vigtigt at når du laver en artikel at selveste overskriften er noget der skaffer dine læsere, det er gennem dine overskrifter at de finder dig på Google, og det er meget vigtigt at det er en fangene overskrift der skrives hver gang.
Når du arbejder i teksten så er det de første 30 ord der er vigtige og de sidste 30 ord, du skal ikke skrive direkte til søgemaskinerne, men det er vigtigt at du skriver til læserne, og en god ide på et eksempel kan være følgende.
Det er denne titel og tekst som Google ser, og det er med den du får læserne ind på din side.

Lav en gratis blog

Når der laves linkbuilding

Når der laves linkbuilding så er det ikke dumt at det er dine læsere der laver det for dig, og kommer du op med noget brugbart som alle dine læsere kan bruge så bruger de det selv i deres blog indlæs, og ønsker du også at de bruger denne metode så skriv det. Det ser ikke så svært ud, men at komme op med selveste blog fylden budte ikke være det der tog så meget tid igen, det er altid en god ide at skrive om emner du ved noget om, ikke emner der kun giver trafikken, da den hurtigere forsvinder når du intet brugbart skriver. Med titlen og de 30 ord i top og bund får du det bedste ud af din blog, du får flere ind og læse dine artikler og det er med garanti.

Husk også på at gode billeder eller video kan være med til at skabe god opmærksomhed omkring din blog. Så sørg for du ikke kun kører med tekst men også bruger flotte foto og video på bloggen.

De bedste måder, du får link til din blog

Har du en blog ? så læs videre det er nu du lære alle de bedste tips til hvordan du kommer hurtigst i gang med at få link til din blog.

Det er ingen hemmelighed at link er skaberen af selveste nettet det uendelige net samles på søgemaskinerne og det er der du skal findes, og når du starter så ser kampen meget sort ud, men bare rolig når du lære at mestre dine skrive evner så er det pære let.

Det er som udgangspunkt dig selv der skal skabe trafikken, og dette gøres ved hjælp af gode artikler, sider du ikke lige med den store forfatter uddannelse og ved intet om god linkbuilding i tekster og søgemaskineoptimering så er det bedst at du lader os gøre arbejdet for dig. Køb annonce gennem os.

Men sider du med denne viden så er det bare at komme i gang, du kan nemlig være en del af os, da vi lige nu har gjort det muligt på vores side at alle specialister inden for deres område kan lave brugbare artikler som vi så udgiver her på side, du får som forfatter på siden mulighed for mange ting, så får adgang til at blive en del af holdet, alt dette er ulønnet, men vi lover dig at du som ved lidt om seo at det bliver meget sjovt for dig at komme med i teamet da du får mulighed for annoncering gennem os og forbedre dit seo arbejde.

Adwords rammer din målgruppe

Tips som får dig med ind i kampen

Her er et tip til dig der skal have flere link til dine artikler og på denne måde bedre linkbuilding til din blog, brug nytte at dine brugere, det er nemlig dem der er med til at skabe dette univers at artikler og gode råd du disker op med. Som ekspert inden for områder med eksempel seo så er det vigtigt at alle der interesser sig for seo arbejde også får fordele i dine artikler der omhandler dette emne, og en god ide er at lade dine brugere frit bruge løs af brødkrummer fra din tekst, det gør vi her på Hverdag og Familie alle tekster der ligger i vores arkiver er til fri benyttelse, det eneste vi forlanger at du linker direkte til artiklen, når du udgiver selveste brødkrummer fra vores artikler.

Her kan du se vores Blog

Hvad er brødkrummer af tekst ?

Når du laver artikler til din blog så er det godt at du lære kombinationerne af hvordan du forklare at det er ok at bruge teksterne uden at gentage dig, vi laver et link til vores side her som forklare reglerne, og nogle gange skriver vi med få ord hvordan brugerne af artiklerne skal forholde sig til vores artikler.

Men hvorfor skulle andre have lyst til at udgive dine artikler, det er der god grund til at tænke over, men svaret er simpelt, vores artikler er lavet af specialister inde for hvert emne, og er derfor brugbart informationer, som er hjælpende og lærende på samme tid. Alle der har en blog kan udgive vores tekster og på den måde bedre forklare deres emner som de skriver ved hjælp fra vores artikler.

Så for at opsummere lidt, så er det vigtigt at du laver det muligt for dine læsere der ejer en blog at de kan udgive disse brødkrummer at tekster på deres sider, så de hjælper dig frem med dine artikler og ikke fastlåser artiklerne.

Her er 3 gode råd med de bedste måder, du får link til din blog

Når du har udgivet en artikel på din blog

  1. Skaf læsere gennem Face book
  2. Skaf læsere gennem twitter
  3. Deltag i andre blog der giver mulighed for at link direkte til din side.

På følgene 3 måder får du flere læsere til din nye blog.

Læs også: