+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Mange, både store og små virksomheder, ønsker selv at stå for deres markedsføring, herunder optimering af egen hjemmeside eller webshop. Det kan dog for de fleste være en stor en mundfuld at holde sig opdateret i de ændringer og udfordringer der er i SEO faget. Vi tilbyder derfor at undervise medarbejdere i marketing afdelingen, ejere af hjemmesider og andre interesserede.

Personlig undervisning eller i grupper.

Undervisningen kan foregå én til én eller i grupper efter ønske. Vi kan komme i din virksomhed og undervise eller vi kan bruge vores lokaler i Hedensted. Et undervisningsforløb tilrettelægges helt efter hvilket niveau og forudsætninger der er hos de personer der skal undervises.

Sparring om SEO

Undervisningen kan også kombineres med løbende sparring gennem telefon og mail, hvor vi kan følge op og rådgive om stort og småt. Sparringen kan være løbende gennem et månedligt abonnement eller kun i forbindelse med undervisningen.

Alle kan lære at optimere en hjemmeside

Vi kan undervise helt fra begynderniveau, med udgangspunkt i Jeres egen hjemmeside. Det gør det meget nemmere at få den praktiske indlæring på den platform man nu engang har sin hjemmeside. Vi underviser i et forståeligt sprog, så alle kan få brugbar viden af undervisningen. Om undervisningen skal klares på en dag eller over et forløb på flere uger afhænger helt af behovet og vidensniveauet.

Vi har designet Wedding Company

Lær alle SEO discipliner

Vi underviser i alle discipliner inden for søgemaskineoptimering. Du lærer at skrive gode tekster, Titles og Meta beskrivelser. Vi ser på intern linkbuilding og struktur, samt får rettet fejl så som dobbelt indhold og tynde sider.  Vi brainstormer link-muligheder fra eksterne hjemmesider og får lavet en holdbar strategi for dette også.