+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Lokal SEO

Hvis din butik eller virksomhed er lokal forankret med en fysisk butik i en eller flere byer, bør du overveje at få din side optimeret med lokal søgemaskineoptimering. Alle søger efter alt og det gælder også efter virksomheder, butikker, restauranter, revisor, advokater, fotografer, klinikker etc. der normalt findes i lokalområdet.

Google viser flere og flere lokale søgeresultater i søgninger, hvor det giver mening. Det er især lokale butikker og virksomheder, med fysisk butik eller lokale der er placeret i lokalområdet. De personer der søger efter et lokalt firma er der stor sandsynlighed for at man også får besøg af i butikken, der er med andre ord en rigtig god konvertering fra disse søgninger. Faktisk foretager mere end 80% en søgning inden de beslutter et køb.

Hvorfor lokal SEO?

Google viser ofte et lokal søgeresultat, selv ved generiske søgninger som feks revisor, malermester, tømrer etc..Der vises flere resultater øverst som er virksomheder i lokalområdet sammen med et kort hvorpå de er vist som eksemplet på billedet herunder.

Hvad med et SEO kursus?