+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Spørgsmålet der i disse dage jævnligt bliver stillet “Hvad er SkillPages”

Spørgsmålet der i disse dage jævnligt bliver stillet “Hvad er SkillPages”. Svaret er et socialt netværk, hvor kernen er at flashe kompetencer (skills), men de “låner” din kontaktdatabase og spammer dine venner !!

Fotograf til erhverv i Nordsjælland

SkillPages er et godt koncept

SkillPages er et godt koncept, der ridder på dine erfaringer og iscenesat som en kompetencebørs, som dit netværk kan trække på. Vi kender godt situationen, hvor vi mangler en håndværkerleverandør eller en samarbejdspartner til dit erhverv. Vi spørger ofte venner og nærmeste troværdige partnere først, dernæst i anden række og senere ud i store offentlige netværk.

Men, hvad nu, hvis man ikke lige kan få kontakt til disse personer, og det haster. Derfor vil SkillPages gerne sætte dette i system, så du døgnet rundt og i alle tænkelige og utænkelige situationer kan få kontakt til en person, som en af dine venner eller netværket allerede har godkendt.

Velkommen til den uddannede fotograf i Roskilde

Se Videoen her, hvor konceptet bag SkillPages forklares:

Virker SkillPages ?

Når jeg spørger i mit netværk, så er svaret tjaaaa…neeej, fordi SkillPages er super offensive i deres markedsføring, og man som bruger bliver skræmt. Alle jeg har spurgt synes om konceptet, men ingen ønsker at være First Mover…eller 2. – måske 3. eller 4. Mover.

Årsagen er, at når du signer op, bliver din email brugt – med egen accept – til at maile til alle dine kontakter, og det opfattes som Spam.