+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Overvejelser om online markedsføring

Jeg har haft en mindre lokal virksomhed igennem en årrække, og jeg har egentlig altid have lyst til at gå i krig med lidt online markedsføring. Primært for at gøre min hjemmeside mere synlig og nemmere at finde for potentielle kunder. 

Satse på online markedsføring

Jeg har dog altid hurtigt opgivet tanken om at satse på online markedsføring. For hvordan skulle jeg kunne konkurrere med landsdækkende virksomheder der ikke blot dækker hele landet, men også har flere penge at spendere på markedsføring. Det virkede som en meget ulige kamp. Så derfor opgav jeg på forhånd.

Det er dog muligt for små og lokale virksomheder at satse på online markedsføring. Man kan nemlig bruge SEO til at fortælle google hvor i landet man tilbyder sine services, og dermed ende op med at være højt rangeret på søgeresultaterne når folk søger på både ens område og branche.

Hjemmeside tilføjet til google

Nu er det lidt over en månede siden at jeg fik min hjemmeside tilføjet til google, og med de rette søgeord har jeg nu fået en meget bedre placering, og jeg synes også at jeg kan mærke, at jeg har fået flere kunder. Så hvis du er ligesom mig og har en lille lokal virksomhed så kan online markedsføring nemt være noget for dig.

Læs også: