+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Du kender det allerede. Du har ikke noget at lave. Du har måske lige otte min. inden toget kommer. Du har luret dine gennemtærskede nyheds-sites igennem 99 gange i træk og facebook, twitter etc. er på samme måde checket rigtig mange gange.

Skal i have nye flotte billeder til nettet?

Hvordan finder du nogle endnu ikke opdagede hjemmesider? 

Hjemmesider der kan more dig 3 min når du ikke ved hvad du eller lige skal. Der er tjenester på internettet, som præsenterer websites andre folk har som favoritter. Her kan du sidde og surfe eller hoppe videre til den næste i oversigten.

På flere af de nyere social media, der er udelukkende fotobaseret kan du angive hashtags og på den måde finde en række nye websites der er matchende til dit søgeord. Den sidste ide jeg vil nævne er at du bør finde nogen af de hjemmesider, der opstiller et overblik over populære til din smart phone din smartphone.

De er strikket sammen så du på en sjov måde kan søge sig frem til de gode Apps.
Der er på den måde mange metoder til at finde interessante web sider. Også dem der handler om dine favoritemner, FX reklame- og webbureauer.

I Sønderjylland finder i en dygtig fotograf

Her genfinder du dine gode sider

Når du nu engang er kommet i gang med at grave efter gode websider er det afbrydende at skulle stoppe igen. Derfor har du behov for et trick, så du kan vente med siden til du har tid.
Her er de trick jeg anvender til at huske sider. Enten opskriver jeg dem på et papir. Oftere laver jeg et bogmærke i min browser. Man kan også sakse domænet ind i en mail og sende den til din egen indbakke. alternativt sende den til din telefon som en sms.

Denne teknik anvender jeg udelukkende til rigtig fede websites. Det kan være en for dig vigtig madblog eller side om måltidskasser. Det man gør, at er jeg opretter en genvej på mit skrivebord og på den teknik har jeg siden lige ved hånden altid.