+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Skal man bruge en SEO ekspert til søgemaskineoptimering?

Jeg er lidt i tvivl. Er SEO og søgemaskineoptimering det samme og handler begge dele kun om Google? Desuden kunne jeg godt tænke mig at vide, om Google AdWords også er noget, som man skal have en SEO ekspert til at lave for sig? Det er mange spørgsmål, men jeg har brug for et svar, for min buy masteron ergo with delivery online hjemmeside ranker ikke særligt godt på Google, og det skal der gøres noget ved.

En SEO ekspert

Firmaer har længe tænkt på at få fat i en SEO ekspert, men har ikke rigtigt fået gjort noget ved det. Det er nok allermest fordi jeg ikke aner en flyvende fis om søgemaskineoptimering. Desuden sagde det firma, som lavede min hjemmeside at den var sat prima op i forhold til søgemaskinerne. Det har jeg nu af flere fået at vide, ikke der tilfældet.

Den sidste SEO ekspert som skrev til mig påpegede flere fejl og mangler på min side. Dem sendte jeg videre til en ven som har en lille smule forstand på SEO og han kunne fortælle mig at SEO eksperten havde fuldstændig ret.

Jeg mangler lidt nogle inputs fra nogen af jer

Jeg mangler lidt nogle inputs fra nogen af jer. Er der nogen af jer der har nogen gode erfaringer og som kan pege på den SEO ekspert som kan hjælpe mig videre? Jeg har en masse tilbud til at ligge, men jeg må ærligt indrømme, at jeg har mistet overblikket. Kom gerne med nogle gode forslag til hvem jeg skal hive fat i.

Læs også: