+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Webdesign hvor vi er med i hele processen, hvad enten det er en ny hjemmeside, webshop eller noget helt andet, som skal udarbejdes. Vores kompetencer er alsidige, men vi ønsker ikke at fortælle om alle de ting vi kan, vi vil hellere fortælle om det vi er specialister i, nemlig udvikling af webdesigns. Hos os får man, udover sublim service, altid det man ønsker – vi sætter en ære i at udføre arbejdet så kunden altid bliver tilfreds – hos os er et “ord” et “ord”.

Vi udvikler både hjemmesider, webshops, mobilsites

Vi udvikler både hjemmesider, webshops, mobilsites og facebook sider. Vi kan levere det nøjagtig som du ønsker det. Vi har en række standard skabeloner, men ønsker du et helt unikt design eller andet som du mener vil være den absolutte rigtige måde at opsætte din nye side på, så går vi meget gerne i dialog med dig, og sammen skaber vi den helt rigtige løsning.

Alle hjemmeside/webshop-løsninger sælges med en tilhørende vedligeholdelses aftale til fast pris.

Webdesign

Lad os sammen finde jeres behov

Vi er et designfirma, som sætter stor pris på, at hjælpe og rådgive kunden. nm design har fokus på vores kompetencer og vi er altid fleksible og parat til at indgå en dialog med dig.

For at din side kan være hurtigst mulig klar til at komme på det ønskede domæne, skal jeg modtage flg.:

  • Billeder, samt beskrivelse af hvor billederne skal indsættes
  • Tekst
  • Logo
  • Menupunkter
  • Adresse til Google Maps, medmindre det er den adresse som firmaet står registreret under
  • Link til evt. facebook side
  • Ønske om flere forskellige sprog på siden. Kunden leverer selv oversættelsen

Ovenstående forventes modtaget senest 10 dage fra underskrivelsesdatoen på ordrebekræftelsen. Såfremt der skal hentes tekst fra anden/nuværende side, aftalens det induviduelt.

Kunden kan forvente at modtage det første designudkast senest 10 fra aftalens indgåelse. Såfremt der, mod forventning, endnu ikke er modtaget tekst og billeder fra kunden, vil der blive brugt “lånte” billeder samt tekst.

Læs også: