+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Er du i en process eller har en opgave, hvor du har brug for visuel markedsføring, som rammer lige præcis din målgruppe? Og synes du, at det en jungle at vælge den rigtige formgiver, til at løse netop den opgave?

Hos os er den første proces i enhver opgaveløsning, at lytte. Lytte til din historie, lytte til dine behov og ønsker. Alle dine ord bliver nemlig omdannet til et visuelt univers, som fortæller din historie. Denne første proces er noget af det allervigtigste i hele opgaveløsningen, og det er her dit koncept bliver til.

VISUEL MARKEDSFØRING I TREKANTSOMRÅDET

portræt eller miljø billeder

Når bl.a. et logo bliver designet, er det pen på papir som det første, og med hovedet fuld af dine ord, bliver der tænkt på hver streg og farve. 

Når et portræt eller miljøbillede bliver fotograferet, er det med det naturlige lys som lyskilde, for det giver et blødere og mere ægte billede.

Design af visuel identitet (logo, visitkort, designmanual, farvepalette), katalog, brochure, bog, hjemmesideskabelon. Foto af produkter i miljø, erhvervsportrætter, steder.

Her finder du fagfolk indenfor fotostyling, tekstforfatning (DK + EN), SoMe annoncering, marketing, video og trendforskning.