+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Vi designer hjemmesider efter tidens trends

Hvor vi blandt andet bruger nye teknikker i programmeringen og webdesign. Derfor er det super vigtigt, at fremtidssikre websitet, så den følger tidens trends og efter de nyeste standarder.

Responsive Webdesign

Responsive webdesign tilpasser indholdet automatisk til at blive vist på alle typer og størrelser af skærme og browsere, både i tekst, billeder og medier uanset hvilken platform man bruger.

Webdesign

Vi rådgiver om hvad der virker bedst, og hvad der teknisk kan lade sig gøre, og hvad i bør vide af baggrundsviden, mht. redigering og vedligeholde.

CMS

Fordelen ved et Content Management System er, at man selv kan redigere indholdet og forestå vedligeholdelse af websitet.

Sociale Medier

Gør dit navn/firma mere kendt via sociale medier og markedsføring, hvor det er andre, der viderebringer dit budskab.

Grafisk Design

Vi designer alle former for tryksager i forbindelse med udvikling af en komplet identitetspakke, eks. ved lancering af et nyt eller af et eksisterende website.

Logo Design

Et genkendelig logo afspejler den visuelle identitet, og styrker budskabet til målgruppen og fungerer således, som virksomhedens image udadtil.

Webshop løsning

Med en webshop løsning fra os er du hurtigt og nemt i gang med e-handel på internettet. Vi sørger for at dine produkter bliver fundet på Google – så dine besøgende kan købe dem.

WordPress

Med et Wordpress CMS har du fuld kontrol til rent administrativt at kunne vedligeholde og opdatere din hjemmeside. Du får alle muligheder for udvidelse af hjemmesiden.

Myth.dk er et kreativt og kundeorienteret webbureau

Vi er et kreativt og kundeorienteret webbureau. Vores styrke er vores innovative og strategiske tilgang til udvikling og implementering af ny teknologi, som f.eks. webdesign til hjemmesider og webshops.

Responsive Webdsesign

Er dit website optimeret og mobilvenlig? Med responsive webdesign tilpasser og skaleres designet automatisk til alle typer og størrelser skærme. kontakt os for et nærmere eftersyn.

Læs mere herunder: