+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Tips til bedre webdesign

10 tips til at designe bedre hjemmesider fra en erfaren seo og webdesign agentur. Prøv at opfylde kravene i søgemaskiner OG visiitors ved hjælp af gyldig HTML og indhold af høj kvalitet med unikt design. For bedre hjemmesider du nødt til at opbygge websteder, der er brugervenlige og optimeret til søgemaskiner.

Her er 10 strategier for bedre webdesign:

1.. Brug valid HTML / CSS kode. Søgemaskiner og brugere had wbesites som ikke kan læses korrekt

2.. Prøv at finde ud af de mest relevante søgeord for dine kunder. Sortere dem efter relevans og en liste over de første 12-15 søgeord

3.. Give nyttige og struktureret indhold, som referes til søgeord

4.. Sæt søgeord i fed i teksten. Brug søgeord i titlen tag.

5.. Brug H1-overskrifter for de vigtigste nøgleord

6.. Brug ALT-tags til billeder

7 – Design. Prøv at skabe et unikt og attraktivt design. Høj kvalitet billeder vil imponere dine besøgende. Seach for nice billeder på nettet, men ikke kopiere dem uden tilladelse!

8.. Send dit websted til de vigtigste søgning-egnines som Google, Yahoo …

9.. Prøv at få nye backlinks hver weekSearchengines vil elske det. Vær sikker på ikke at få dårligt kvarter. Kun kvalitets hjemmesider skal linke til dig. Directoy registreringer vil give dig gode links, når de har en pagerank på 2 eller højere.

10.. Hold din hjemmeside faktiske. En nyhedssektion vil give besøgende og Søgemaskinerne med nyt indhold.

Hvis du ikke har tid eller mulighed for at designe en hjemmeside kontakte et bureau med lange betegnes erfaring i webdesigning og seo. Før placiong en ordre, bør du tjekke referencer. Der bør være mindst 20 web-projekter fra forskellige kunder.

Læs mere om os: