+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Opsætning af sociale medier

Vi giver dig også mulighed for at få oprettet sider og profiler på de sociale medier. At have en profil på de sociale medier er i dag ikke kun en mulighed, men nærmere et krav. Hvis du er seriøs omkring dit brand og din virksomhed, så benytter du også de sociale medier til din virksomhed.

Antallet af brugere på sociale medier stiger måned for måned og over en milliard brugere har en profil på en eller flere sociale medier.

Det fordelagtige ved at have en profil på de sociale medier er, at det er en gratis måde at markedsføre sin virksomhed på. Folk henter deres information, nyheder og meget mere fra de sociale medier netop fordi det er gratis og lettilgængeligt.

Få en social media profil og opnå øget bevidsthed til din virksomhed

Facebook Ads

Tænk hvis din virksomheds produkter kunne blive markedsført til lige præcis den målgruppe du ville? Sådan fungerer Facebooks annoncering. Gennem Facebooks annocering kan du nemt komme ud til dine forbrugere. Du kan fange lige præcis dem, der har interesse for dine produkter. Facebook gør det på en hel ny og anderledes måde. Det sker ved at brugerens Facebook profil har trykket “Synes godt om” produktet. Dette sker via en gruppe eller via de oplysninger de har lagt på deres profil f.eks. alder, interesser, bopæl m.m.

Du kan fange lige præcis dem, der har interesse for dine produkter

Facebook er en af de mest målrettede måder at markedsføre sin virksomhed på

Facebook er en af de mest målrettede måder at markedsføre sin virksomhed på samtidig med, at det er en effektiv og sparsomt. Du kan følge med i statistikken over hvor mange som har klikket, Synes godt om, delt samtidig med, at du vil kunne se deres alder og interesser m.m. Der er masser af information og statistik at hente når du investerer i Facebook annoncering.

Der er masser af information og statistik at hente når du investerer i Facebook annoncering

Din virksomhed skal være der hvor dine potentielle kunder er

Fakta om Facebook

I Danmark har over 3 mio. mennesker en bruger på Facebook, hvorfor det derfor er en oplagt mulighed for din virksomhed at skabe bevidsthed hos forbrugerne. Med en virksomhedsprofil på Facebook kan brugerne “Synes godt om” din virksomhed, hvilket er ligesom en anbefaling af din virksomhed. Desuden vil dine “Fans” også måde modtage informationer når der sker noget nyt i din virksomhed.

Fakta om Twitter

I Danmark er der over 30.000 danske Twitter-profiler, hvilket gør dette medie til det 2. mest brugte sociale medie i Danmark. Med en virksomhedsprofil på Twitter har brugeren mulighed for at følge din virksomhed samt læse dine såkaldte “Tweets” som er beskeder eller nyheder på maks 140 tegn.

Annoncering på de sociale medier målrettet mod den valgte målgruppe

Hos os sætter vi Facebook kampagner op for din virksomhed

Hos os sætter vi Facebook kampagner op for din virksomhed, så de er målrettet mod den valgte målgruppe. Vi laver din banner og det der følger med, vi leverer samtidig statistik over din annonce så du helt præcist ved hvad dine penge er gået til. Ring til os i dag og få en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan få jer ført ud i Facebooks univers.

Læs også: