+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

De mere end ofte stillede spørgsmål

Hvordan bestiller jeg et nyt website, webshop eller SEO?

  • Du skal blot skrive til vores salgsafdeling ved udfylde kontaktformularen på ‘Kontakt’-siden. Det er ganske uforpligtende. Du vil herefter blive kontaktet inden for kort tid.

Hvor lang tid tager det at få lavet et website eller en webshop?

  • Det afhænger meget af opgaven, men som udgangspunkt tager det en uge til et par uger. Vi sætter en deadline for opgaven i selve tilbuddet.

Hvad skal I have fra mig?

  • Vi skal bruge dit ønskede domænenavn samt dit logo med en transparant baggrund. Har du ikke et logo kan vi designe et til dig.

Hvordan er produktionsprocessen?

  • Produktionsprocessen er bygget på fire trin. Første trin: Til at starte med noterer vi dine ønsker og behov. Andet trin: Herefter fremsender vi nogle design-oplæg bygget på dine ønsker og behov. Tredje trin: Her har du mulighed for at komme med rettelser og indsigelser til designet. Fjerde trin: Efter vi har modtaget dine rettelser og indsigelser går vi i gang med produktionen og inden for kort tid er dit website eller din webshop oppe at køre.

Hvordan betaler jeg?

  • Vi fremsender en faktura til dig. Betalingen for websites og webshops kan du vælge at betale via netbank, posthuset eller i banken. Andre tillægsprodukter og opsætninger betales ved ordreoprettelsen. Hos os har du 8 dages kredit.

Hvad hvis jeg får brug ekstra hjælp?

  • Det er intet problem. Her kan vi tilbyde ekstra support både som uddannelse, rådgivning, produktion af ekstra moduler m.m.

WordPress support klarer i også den?

  • WordPress er et godt og brugervenligt Open Source CMS, men står du og skal have lavet nogle specifikke opgaver som kræver en professionel hånd, så er du kommet til det rigtige sted. Vi er specialister i WordPress og ved alt om hvordan systemet hænger sammen. Med os i baghånden står du sikkert med dit Open Source system og vi yder samtidig også vejledning i WordPress. Vores WordPress vejledning er god hvis du blot har brug for lidt hjælp i at lære systemet at kende.

Hjælper i også med mail opsætning?

  • Når dit website eller webshop er klar, kan du begynde at oprette mailkonti. Du kan for eksempel vælge at oprette mailkonti for alle brugere i din organisation. Bemærk, at antallet og størrelsen af mailkonti er begrænset af din hosting-plan.

Læs også: