+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Responsive webdesign betyder, at din hjemmeside tilpasser sig mobiler og tablets – Altså mobil/tablet optimeret, eller i daglig tale ”mobilvenlig”. Derfor er det vigtigt, at det webdesign din hjemmeside har, ikke blot tilpasser sig skræmstørrelsen på de forskellige enheder, men at det også hænger sammen, hele vejen igennem, så dine besøgende og potentielle kunder, ikke bliver forvirret over at siden ændre sig fra enhed til enhed.

Hvorfor responsive webdesign

Hvorfor responsive webdesign?

Er din hjemmeside ikke responsive, så er der rigtig mange gode grunde, til at få lavet et responsive webdesign. Mobiler og tablets er de enheder, som oftes bruges til at surfe på internettet i dag, og dette betyder nu, at Google vil favorisere de hjemmesider som er responsive.

Pr. d. 21 april 2015, valgte Google nemlig, at alle hjemmesider som ikke har et responsive webdesign, vil blive nedprioriteret på Google søgninger. Dette vil betyde, at er din hjemmeside ikke responsive, vil du miste besøgende på din hjemmeside, og dermed også nye pointelle kunder.

På grund af dette, så anses responsive webdesign, nu også for en del af SEO’en (søgemaskine optimering) på en hjemmeside, da dette har stor betydning for om du er på side 1 eller side 5,6,7 osv.

En anden grund, til at skulle få lavet et responsive webdesign til din side, vil være brugervenligheden, og den oplevelse dine pointelle kunder får, når de besøger din hjemmeside. Man siger at en besøgende på en hjemmeside, ca. bruger 7 sek. på at beslutte, om de vil blive på siden, eller gå videre til den næste. Hvis de besøgende bruger mobilen eller en tablets, og kommer ind på en hjemmeside som ikke er responsive, vil de i 9 ud af 10 tilfælde, gå væk fra siden igen.

Skal vi gøre din hjemmeside responsive?

Hos os er alle hjemmesider vi laver responsive, da vi ønsker at vores kunder, ikke kun får flotte hjemmesider, men også hjemmesider de kan bruge til noget. Så ønsker du, at vi skal gøre give din hjemmeside et responsive webdesign, så kontakt os nu, så vi sammen kan sikre din virksomheds fremtid

Ved du ikke om din hjemmeside er responsive? Så kan du nemt og hurtigt tjekke det på følgende link:
Google Mobile friendly test tool