+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

På Facebook kan du komme tættere på dine kunder, end med de fleste andre kommunikationskanaler. På Facebook er der altid aktivitet blandt dine kunder, deres venner og familie, derfor kan lige netop din virksomhed blive et samtaleemne blandt dem.

Det hele handler om at dyrke sine relationer, mellem virksomhed og kunde. At blive set på facebook, som bruges af så mange mennesker, så mange gange om dagen, er yderst vigtigt, da ens navn vil blive husket.

Hvor kan de sociale medier gavne din virksomhed?

Hvorfor Facebook

Hvad skal du tænke over før, du opretter din egen Facebook profil til din virksomhed?

Da så mange mennesker kender, og selv bruger Facebook i dag, er det mere eller mindre ligetil at administrere en profil. Det samme gælder for en virksomhedsprofil, dog skal du have i baghovedet at denne profil, kommer til at have direkte indflydelse på dit levebrød.

Med det i baghovedet så skal det nok komme til at gå godt, så længe man måske minimerer, eller helt undlader ting som religion og politik, og hvad der ellers kan skabe splid mellem dine kunder.

Du har selvfølgelig en målgruppe du går efter, men i den målgruppe har folk stadig forskellige holdninger, som du måske skal passe på, med at skrive for meget om.

Dit mål med en Facebook profil

At vide hvad man ikke skal gøre er én ting, men at vide hvad man skal gøre er noget helt andet. Hvad vil du opnå, og hvordan vil du gøre det? Det er vigtigt at din Facebook profil altid er opdateret. Både fra din virksomhed til kunden, men også hvis kunder skriver på din væg.

Der er få ting der frustrerer kunder mere, end mangel på kommunikation. Det skulle da lige være at følge en side, der ikke opdateres med løbende nyheder.

Dit mål med en Facebook profil

Virker det uoverskueligt?

Hvis du synes det lyder som en for stor mundfuld, eller du føler dig afskrækket af de mange risici, ved at oprette en virksomhedsprofil på Facebook, så kontakt os her hos AsmussenMedia, så vi i fællesskab kan finde en løsning.

Vi kan oprette en Facebook profil til dig, med profilbillede og coverbillede efter eget ønske. Vi yder selvfølgelig også professionel rådgivning, så du bliver kampklar, til selv at skulle håndtere og vedligeholde profilen.