+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Vi udvikler gennemslagskraftige virksomhedsprofiler

Vi udvikler gennemslagskraftige virksomhedsprofiler, hjemmesider, webshops, reklamer, annoncer og salgsmaterialer til facebook. Udover vores facebook-produkter, udarbejder vi viralvideoer som reklamefilm, informationsfilm og virksomhedsfilm mm., til brug på hjemmesider, Youtube, Vimeo og selvfølgelig også til brug på facebook, da det er det klart stærkeste medie indenfor social markedsføring.

Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe alle virksomheder, store som små, med at tilrettelægge en markedsføringstrategi der passer til netop deres virksomhed, så de på kort tid opnår en stærk og gennemslagskraftig markedsføring, på højde med de helt store brands.

Vi hjælper virksomheder med at skabe opmærksomhed og tillid omkring deres produkter og ydelser

Vi hjælper virksomheder med at skabe opmærksomhed og tillid omkring deres produkter og ydelser, så de hurtigt får noget ud af deres markedsføring og dermed større omsætning, uden at betale en formue. Har virksomheden online-salg gennem en eksisterende webshop, hjælper vi tilmed, som de eneste i Danmark, med at sælge deres produkter og ydelser direkte på facebook.

Husk på at flotte billeder virker godt i markedsføring

I samarbejde med den ansvarlige for markedsføringen

I samarbejde med den ansvarlige for markedsføringen i jeres virksomhed, sørger vi for, at i markedfører jer bedst muligt på facebook. Vi rådgiver og vejleder jer, så i holder jer inden for facebooks regler for markedsføring, også når i afholder konkurrencer mm. Vi hjælper jer med at lave apps og annoncer, så i kan sælge jeres produkter og får flere besøgende på jeres profil eller hjemmeside.

Fordelene ved at lade os administrere jeres virksomhedsprofil på facebook, er kort sagt:

– Har i brug for råd og vejledning til markedsføring på facebook, eller skal i have lavet noget om på profilen eller jeres Face-ad, hjælper vi jer indenfor 24 timer.

– Vil i lave mere end 1 konkurrence årligt, sparer i mange penge.

– Det eneste i selv skal stå for, er de statusopdateringer i synes jeres fans skal have del i.

Webshop

Webshop er et vigtigt modul til de virksomheder, som ønsker at sælge produkter og ydelser direkte fra deres facebook-profil.

Vi sætter de varer/tilbud ind i shoppen, som virksomheden ønsker at sælge/køre kampagne på, og udskifter dem efter behov, hvis virksomheden også har administration af siden.

Når køberen trykker køb eller bestil produkt, linker vi direkte ind til virksomhedens egen webshop, så farve, str osv. kan tilvælges. Fordelen ved at linke direkte ind i virksomhedens egen webshop er, at virksomheden slipper for at lave en ny indløsningsaftale med Nets. Virksomheden har tilmed regnskabet sammen med alle andre køb i deres webshop og kunden kan handle videre direkte i webshoppen.

Skal i bruge en fotograf i trekantsområdet?

Hjemmeside

Hjemmeside er et fantastisk modul til de virksomheder, som ønsker at have en eksakt kopi deres hjemmeside, webshop, bookingsystem, beregner osv. liggende som applikation, direkte på deres virksomhedsprofil på facebook.

Når virksomheden laver om på hjemmesiden, webshoppen osv., vil den automatisk lave de samme ændringer som der er lavet på originalsiden. Så denne face-ad kræver ikke megen vedligeholdelse eller optimering.

En Hjemmeside er også en utrolig smart måde at søgemaskineoptimere sin hjemmeside på, da søgemaskinerobotterne tit kommer forbi facebook pga. de mange links. – Hvis du feks. skriver Facebook på Google, vil du se vores Hjemmeside som et af de øverste resultater på søgemaskinen.

Ud fra en af vores 120 hjemmeside-skabeloner

Ud fra en af vores 120 hjemmeside-skabeloner, tilpasser vi hjemmesiden eller webshoppen, så den passer præcis til virksomhedens behov.

Denne form for hjemmeside/webshop er en utrolig billig løsning, hvis du ikke allerede har en hjemmeside/webshop.

Hjemmesideløsningen kan som sagt også bruges som kampagneside, til de virksomheder der har en hjemmeside eller webshop i forvejen, og som blot ønsker at køre en super stilet og “fremme i skoen” markedsføring på et eller flere produkter.

Jamen så læs dog mere: