+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Nøglen til bedre webdesign

5 måder at holde besøgende kommer tilbage

Nøglen til et bedre webdesign: En masse af succesfulde websites afhænge af tilbagevendende besøgende til at redegøre for en stor del af deres trafik. Tilbagevendende besøgende er lettere at konvertere til betalende kunder, fordi det oftere de vender tilbage til et websted, jo mere tillid, de har på det pågældende sted. Troværdigheden spørgsmålet bare smelter væk. Derfor holde dine besøgende kommer tilbage til dit websted med følgende metoder:

1) Start et forum, chatroom eller shoutbox

Når du starter et forum, chatroom eller shoutbox, giver du dine besøgende et sted at give udtryk for deres meninger og interagere med deres jævnaldrende – alle af dem er besøgende på dit websted. Som samtaler opbygger, vil en følelse af fællesskab også følge og dine besøgende kommer tilbage til dit websted næsten religiøst hver dag.

2) Start en web log (blog)

Hold en online dagbog, eller mere almindeligt kendt som en blog, på dit websted og holde den opdateret med seneste nyheder om dig selv. Mennesker er nysgerrige væsener, og de vil holde øjnene klistret til skærmen, hvis du sende friske nyheder hyppigt. Du vil også opbygge din troværdighed som du bevise over for dem, at der også er en virkelige liv person bag hjemmesiden.

3) Foretag afstemninger eller undersøgelser

Meningsmålinger og undersøgelser er andre former for interaktion, som du absolut bør overveje at tilføje til dit websted. De giver en hurtig måde for besøgende at give udtryk for deres meninger og til at blive involveret i dit websted. Vær sikker på at udgive afstemninger eller undersøgelser, som er meget relevante for målmarkedet af din hjemmeside til at holde dem interesseret i at finde ud af om resultaterne.

4) Hold gåder, quizzer og spil

Bare forestil dig hvor mange kontoransatte nøle på arbejde hver dag, og du vil være i stand til at måle, hvor mange mennesker vil holde besøger dit websted, hvis du giver en meget interessant eller addicting vejen for underholdning. Du kan også holde konkurrencer for at tildele den høje score vinderen at holde folk forsøger kontinuerligt at tjene prisen.

5) Opdater jævnligt med nyt indhold

Opdater dit websted ofte med nyt indhold, så hver gang dine besøgende kommer tilbage, vil de have noget at læse på dit websted. Dette er den mest kendte og mest effektive metode til at tiltrække tilbagevendende besøgende, men det er også den mindst gennemført på grund af den dovenskab af webmastere. Ingen ønsker at gennemse et websted, der ser det samme over ti år, så hold din hjemmeside opdateret med friske bites!

Læs mere om Asmussenmedia her: