+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Erhvervsfotografering

Erhvervsfotografering til den grafiske branche

Som erhvervsfotograf til den grafiske branche er man meget involveret i både billedernes budskaber men egentlig mere i processen omkring tryksager. Billeder på tryk har ofte en større kravspecifikation på sig end billeder, der leveres hos fotohandleren.

Eventfotograf Vejle

Ofte ligger forskellen i de forskellige ICC profiler hos det enkelte trykkeri. I denne proces sættes billeder oftest op i en CMYK profil. Læs mere om ICC profiler her:

erhvervsfoto

Erfaring med erhvervsfotografering i den grafiske branche

Vores fotograf har masser erfaring med billeder, der skal leveres til den grafiske branche, efter mere end 10 år i branchen og flere tusind billeder, tør vi godt kalde os erfarne på dette felt. Indenfor erhvervsfotograferingen hører også medarbejderportrætter, interiør og eksteriør fotografering. Igen er det vigtig ved denne type fotograferinger at man har fokus på farvekorrigering og ICC profilerne ved selve billedbehandlingen. Det gør trykkerens opgave meget nemmere.

Eventfotograf

Billeder til hjemmeside

Erhvervsfotografen leverer også billeder til hjemmesider og de sociale medier. Opgaverne står ofte i et mix af portrætfotografi og stemningsbilleder, professionelle profilbilleder, virksomheds billeder. jeg har stor erfaring i at fotografere erhvervspersoner. Reklamebilleder og portrætter der styrker jeres visuelle identitet og øger salget af jeres produkter.

Erhvervsfotograf Esbjerg

Billeder til hjemmeside

Erhvervsfotograf priser

Vores fotograf tager portrætbilleder mange forskellige slags virksomheder, on location hvor vi medbringer vores professionelle mobile fotostudie. Fotografen guider jer med til vælge det korrekte visuelle udtryk i ønsker for jeres virksomhed. Hvem du er og hvad du formidler gennem den visuel kommunikation er et afgørende første indtryk og kan øge virksomhedernes profil.

Erhvervsfotograf Kolding

Mange virksomheder vælger vores fotograf, hvergang der kommer nye medarbejdere til. På denne måde sikrer i jer bilederne får det samme look, som deres kolleger.  Ingen opgave er for bette til os. Uanset hvad i har brug for ala billeder til produktkatalog, webshop eller website, så leverer vi altid et godt kvalitetsprodukt.

https://www.fotografaarhus.net/erhvervsfotograf/