+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Det er ingen sag at komme frem i verden med sin virksomhed. Især ikke hvis man har lært sig hvad SEO

Det er ingen sag at komme frem i verden med sin virksomhed. Især ikke hvis man har lært sig hvad SEO tekster handler om. SEO handler om søgeoptimering og hvem vil ikke gerne optimere sine søgeresultater. I virkeligheden er det jo lige til. Den parallelle virkelighed til den vi lever i eksisterer på nettet og de fleste for ikke at sige alle mennesker i hele verden vil opnå deres viden og kunnen via de resultater de kan nå frem til ved hjælp af Artikler til Google. Om det handler om foder til marsvin eller tiderne på den nye biograffilm har Google svaret på alt. Men det er ikke en tilfældighed hvad der kommer først frem på søgeresultatslisten.

Disse resultater er kulmineret af hvor mange der har været inde og finde svar på netop disse sider

Disse resultater er kulmineret af hvor mange der har været inde og finde svar på netop disse sider. Så det betyder altså at de sider som kommer højest op på listen er dem som flest mennesker vil have klikket ind på for at finde svar på hvad end de måtte have haft af spørgsmål. Du kan selv teste teorien ved at stille forskellige spørgsmål til google og se hvilke hjemmesider der kommer først frem. Derfor kan du heller ikke bliver overrasket hvis du som ejer af en forholdsvis ny hjemmeside ikke kommer ret højt op på søgelisten.

Det skyldes at ikke ret mange har været inde på siden endnu….

Det skyldes at ikke ret mange har været inde på siden endnu, og derfor har Google endnu ikke din hjemmeside højt på listen. Men du kan ændre på dette ved at lave en række Artikler til Google indeholdende SEO tekster. Her menes at du laver en række artikler der linker til din hjemmeside og placerer dem online forskellige steder som lokkemad til at lokke flere brugere til at klikke ind på din hjemmeside og dermed i sidste ende muligvis øge din placering på Googles søgeliste. En god placering her betyder i sidste ende spørgsmålet om liv eller død for en ny virksomhed.