+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Hvis du står overfor at skulle lave en blog eller hjemmeside, så er en af de første ting udover indholdet, at få styr på sit domæne og hosting.

Som udgangspunkt hvis du skal lave en blog, så er wordpress bare det nemmeste at gå til, og som sådan er det også, hvad du skal finde dit webhotel efter.

Find det gode webhotel til almindelig brug som wordpress jo er, kræver at du kigger efter både prisen og selvfølgelig kvaliteten for hvad dit behov er.

Prisen er jo nok dit udgangspunkt, for du kan faktisk spare en del penge hvis du har flere blogs, for så kan du samle tingene på samme sted, helt ligesom du rent faktisk også kan spare penge på domænet ved at samle tingene det samme sted.

På crawlr.dk kan du finde de gode sammenligningspriser for webhoteller og ydelser du opnår, men det betyder dog ikke, at du skal snydes for at få de gode tips til at finde det gode og billige webhotel til dit helt almindelig brug indenfor wordpress og blogs.

Hvad skal man kigge efter når man skal finde sit billige og gode webhotel til almindelig brug?

Når du skal vælge din udbyder af domæne og webhotel så skal du have flere ting med i dine overvejelser. En af de vigtigere ting er at om den pågældende udbyder kan leve op til de krab som du nu har til webhotellet, for hvis du planlægger en stor side med f.eks. salg, så er det driften og stabiliteten fra webhotellets server ret vigtigt. Derudover så skal du også kigge efter om udbyderen kan leverer god support og backup, for du kan og vil højest sandsynlig komme til at stå i situationen, hvor din hjemmeside, blog eller salgsside er brudt ned af forskellige årsager, og så er det meget rart at kunne rulle en backup på.

Hvis du skal lave en seriøs forretningsside, så kan en god email løsning også være påkrævet, og er dette med i salgsbetingelser eller skal du betale en ekstra omkostning for det?

Hvad kan du kræve af et godt webhotel?

Hvis du har gjort dig disse overvejelser, så skal du selvfølgelig også nedskrive hvad du kræver specifikt af dit webhotel løsning.

Backup er et must, helt ligesom support hvor mail support må være et minimums krav, for ingen support ved et webhotel er som regel lig med dårlig webhotel. Derudover så skal du kigge på om der er begrænsning på trafikken og tilkøb af domæner, som rigtig mange udbydere kører med, og også tjener adskillige kroner på som tilkøb.

Hvis du kører med wordpress, så kun kig efter webhoteller hvor de kører med 1 click installation af wordpress, for manuel installation er bare for irriterende og tidskrævende.

Det sidste som man også kan kræve af et billigt webhotel, er at der er rigelig plads hvor 5gb må være et minimum til et billigt webhotel.

Disse ting er alle hvad du nok skal kræve af et webhotel til helt almindelig brug, og selvfølgelig ud fra præmissen at du muligvis skal bruge flere domæner, og det ikke er en webshop som du kigger på hosting for.