+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

SEO – Søgemaskineoptimering

Search Engine Optimization (SEO) er processen med at få din hjemmeside til toppen af søgemaskinerne. Eller på dansk: søgemaskineoptimering.

Har du brug for en gennemgang af din SEO, er du kommet til det rette sted. Vores medarbejdere har mange års erfaringer med “hands on” ved søgemaskinerne og hvordan de fungerer.

Søgeord

Vi identificere de bedst mulige søgeord til at målrette dine online marketing kampagner. Intelligent søgeord valg er afgørende for at nå den rette målgruppe.

Dygtig fotograf i Horsens

Konkurrentanalyse

Ofte vil du finde mange virksomheder der konkurrerer om en andel af trafikken på dine søgeord, selvom de måske ikke er direkte konkurrenter.

Lokal søgeoptimering

Mængden af folk, der søger efter lokale tjenester fortsætter med at stige, så muligheden for at få mere forretning fra lokal søgning er også voksende.

Link opbygning

En meget vigtig faktor for hvor godt dit websted vises i de organiske søgeresultater, er antallet af høj kvalitets, relevante links, som henviser til dit websted.

Søgemaskineoptimering og online markedsføring

Vores søgemaskine markedsføring er tilpasset efter at opfylde dine mål og målsætninger. Der er flere faktorer, som vil påvirke omkostninger og den tid, der kræves for at markedsføre dit websted i søgemaskinerne.

Se flotte fotos fra Odense

Disse faktorer omfatter din konkurrence, hvor meget markedsføring du allerede har gjort for dit websted, din hjemmesides indhold og tema, dine mål for virksomheden, og naturligvis dit søgemaskine markedsføring budget.

AdWords

Google AdWords sikrer at potentielle kunder kan finde dine produkter og ydelser.

Kontakt os i dag og hør hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.

En investering værd

Gennem AdWords rammes kun målgrupper, der har interesser i jeres produkter og services. Derfor er denne markedsføring en af de mest effektive i verden.

Opsætning

Med udgangspunkt i dit ønskede mål og budget til online buy masteron enantat in USA gt usa mutagen com ua markedsføring, planlægger vi sammen din kampagneopsætning.

Rapportering

Med en brugervenlig månedlig statistik, har du fuld styr på hvor din online marketing er på vej hen.

Optimering

Vi foretager løbende opdateringer på din kampagne. Der udarbejdes nye relevante søgeord og reklametekster baseret på analyse af kampagnen.

Google AdWords

AdWords er Googles egen markedsføringskanal, og er et af de mest effektive og målrettende marketingsværktøjer til online branding, skabe opmærksomhed omkring virksomheden og generere salg.

På Google sidder millioner af potentielle kunder og leder efter specifikke emner, produkter og services. Adwords fungerer ved at målrette kampagner efter de mest eftersøgte og relevante søgninger på emner, produkter og services.

Hver enkelt søgning er en potentiel kunde, som skal ledes til den rette leverandør, der skal resultere i et salg.

Men hvorfor læser du ikke også: