+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Oplever du ingen trafik på din hjemmeside?

Oplever du ingen trafik på din hjemmeside? Er salget dalet og du undrer dig over hvorfor? En af årsagerne kan være at din virksomhedsprofil ligger for lavt i Googles søgeliste. Det betyder at når mennesker søger på et bestemt produkt, vil det ikke være Deres virksomhed der kommer først frem på listen. Men der findes en løsning på hvordan netop Deres virksomhed kan komme højere op på Googles søgeresultater. Svaret er enkelt: SEO tekst. Artikler med SEO handler om at søge optimere et bestemt produkt eller virksomhed. Dette gøres ved at udforme en række SEO artikler der alle sammen indeholder et eller flere nøgleord.

Disse nøgleord handler typisk om et bestemt produkt eller en virksomhed

Disse nøgleord handler typisk om et bestemt produkt eller en virksomhed og vil derfor linke til dette. Jo flere artikler der skrives, des mere vil man optimere Googles database med links der henviser til netop denne virksomhed eller dette produkt. Googles søgeresultater er baseret på hvor mange gange folk har klikket ind på en bestemt side. De sider med mange klik vil stå højest i søgelisten ud fra sandsynligheden at netop dette site er mest anvendt og dermed bedst. Ved at optimere din egen virksomhed med en række Artikler med SEO sikrer du at du selv træder højere op på listen idet flere via de stratetisk placerede links, vil klikke ind på netop din side.

Det betyder at du dels vil opnå mere trafik på din side

Det betyder at du dels vil opnå mere trafik på din side, dels vil komme højere op på søgelisten, dels vil optimere din virksomheds salg. Så der er ingen grund til at holde dig tilbage. Flere virksomheder specialiserer sig i netop at optimere din virksomheds profil ved hjælp af Artikler med SEO. Disse virksomheder vil typisk kunne give et estimat på hvor mange artikler der skal til for at nå højere op på søgelisten afhængig af hvilken branche din virksomhed er en del af.

Læs flere artikler: