+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Ideen

For nogle  år siden, sad min kammerat og jeg i han vores fælles lejlighed og  tænkte en masse store tanker igennem.Vores fælles drøm var at blive  rige sammen, og at vores familier for altid skulle holde sammen, og  vi fandt derfor på at arbejde med billig vps hosting, jeg havde hørt fra en anden ven, at det var det nye, og hvis man  blev firstmover på billig vps hosting, kunne man lave en formue.

Min ven og jeg gik derfor i gang med at arbejde med billig vps hosting,  og endte også med at være firstmovers. I dag sidder min ven og jeg så på over 50 procent af markedet der har med billig vps hosting at  gøre, og det vidste sig at min anden ven havde ret i at man kunne lave  en formue, for det har min sambo og jeg gjort, og vi har den dag i dag  en rigtig godt liv, og nyder hinandens familiers selskab på rejser og i hverdagen.

Tjek disse artikler: