+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Online markedsføring og SEO der virker

Online markedsføring og SEO er for os ikke bare et arbejde, men en passion. Vi oplever at søgemaskineoptimering (SEO), sammen med lækkert hjemmeside design, de gode SEO tekster samt profilering på de Sociale medier er vores spidskompetencer. Vores primære fokus er hjemmesider lavet i WordPress bygget på et solidt fundament af anerkendte online markedsføringsstrategier.

SEO optimering konverterer til kunder

SEO optimering konverterer til kunder

SEO optimering konverterer til kunder og sikrer stærk bruger aktivitet og engangement indenfor de sociale medier, hvilket naturligvis tilfredsstiller søgemaskinerne, da et af deres vigtigste måleparametre er brugeraktivitet og sociale interaktion, eller kort forklaret: et “like”. SEO er en langsigtet process, der kræver tillid og samarbejde. Derfor går altid efter at blive en seriøs langsigtet partnerfor jer.

Kreative idemagere indenfor Online markedsføring

Online markedsføring handler om mange forskellige måder hvorpå vi kan lave kreative ideer til at skabe opmærksomhed omkring jeres virksomhed, services og produkter. Med mere end 10 års erfaring indenfor både den grafiske branche, salg samt markedsføring, har vi fundet frem til hvad der skal til for at opnå synlighed på Google og de andre søgemaskiner. En placering i toppen af søgeresultaterne i søgemaskinerne er uden debat en 100% sikkerhed for større omsætning. Vi har erfaringen, kompetencen og de kreative ideer.

Topplacering på Google giver bare større omsætning

Skal vi sammen skabe en succes?

Da vi valgte at gå ind i online markedsføringsbranchen var det med den indstilling, at enten ville vi have succes for os selv eller vores kunder hver gang, eller også vil vi lave noget andet. Nu er der gået 10 år, og vi er her stadig, og vi har mange tilfredse og glade kunder. Vi er et lille bureau og der er derfor ikke langt til toppen. Vi ønsker ikke at blive en mastodont, for vi tror på det vigtigste går tabt i kampen og at vokse. For os er det den gode kundepleje og resultaterne, der skaber glæden og lysten til at forsætte. Først når vores kunder er tilfredse, er vi det også. Skal vi skabe en succes sammen?

Først når vores kunder er tilfredse, er vi det også

Læs også: