+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

FORBEDRING AF LINKPOPULARITET GIVER FLERE KUNDER

FORBEDRING AF LINKPOPULARITET GIVER FLERE KUNDER – Hos os er vi meget inspireret af Formel 1-sporten i måden vi arbejder på og vores processer. For selvom en Formel 1-racer er den mest ekstreme bil på planeten, udvikler sporten teknologi, der bruges i hverdagen. Den semiautomatiske gearkasse, hvor der skiftes gear via knapper på rattet, introduceres i disse år i flere og flere avancerede gadebiler. Systemet blev opfundet i Formel 1 sidst i 1980’erne, hvor man satsede på at minimere den tid, det tager at skifte gear. På samme måde er det vores passion at arbejde med Linkbuilding på en smartere og bedre måde, så effekten bliver målbar og synlig for dig som kunde på bundlinjen.

Det har længe været kendt, at søgemaskinerne forsøger at tildele din hjemmeside relevans, ikke blot baseret på dit tekst-indhold, men ligeså meget, eller mere, på hvilke eksterne hjemmesider der linker til din hjemmeside og dermed  ”stemmer” på din hjemmeside i form af links.

Linkpopularitet er et af de vigtigste elementer for succesfuld SEO. Derfor er det vigtigt at være foran konkurrenterne på dette punkt.

Vi har ekspertisen

Det kan være svært og tidskrævende selv at finde link-partnere, specielt fra hjemmesider, der ikke kræver, at du linker retur til dem. Vi har derfor specialiseret sig i denne disciplin, og kan nu tilbyde et komplet system til  forbedring af din hjemmesides linkpopularitet.

Lad os om processen

Vi tager hånd om den langsommelige og, til tider, vanskelige proces, at finde frem til lige nøjagtig de hjemmesider det kan betale sig at få indgående links fra.

Vi benytter os af en lang række afprøvede og sikre værktøjer og teknikker, til at finde frem til potentielle og relevante link-partnere og hjemmesider, der med stor sandsynlighed vil linke til dig.

Du modtager, hver måned, en fuld rapport med strategi-anvisninger, kontakt-information og meget mere, således at din interne proces med at skaffe disse links kan løses af medarbejdere helt ned på studentermedhjælper-niveau.

Fordel ved bedre linkpopularitet: Flere besøgende fra dem, der linker til dig samt bedre placeringer på Google.

Vi udarbejder rapporter med kvalitetslinks og strategi for opnåelse af hvert link, der sikrer relevante besøgende og bedre placeringer i Google.

På baggrund af en konkurrentanalyse og andre afprøvede værktøjer, giver vi dig et forspring i forhold til dine nærmeste konkurrenter.Google Adwords

Som Google AdWords certificeret, er vores dygtige medarbejdere på forkant med de mange optimerings-muligheder i dine AdWords-annoncer og søgeord. Prøv os…vi garanterer at vi kan forbedre dine kampagner. Google Analytics

Vi har arbejdet med Google Analytics fra den dag den blev frigivet, og der er ikke de filtre, segmenteringer eller ecommerce-tracking opsætninger vi ikke har arbejdet med for vores kunder. Bruger du Google Analytics aktivt til at forbedre din bundlinje? Hvis ikke, så kontakt os uforpligtende…vi kan altid hjælpe! Linkbuilding

Vi arbejder med linkbuilding efter Google-anerkendte metoder, og udelukkende for at sikre din hjemmesides fortsatte popularitet og betydning i Google.

Læs også: