+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Google AdWords er Googles eget annonceringsprogram. Det er de annoncer i oplever øverst og i siden på selvesøgemaskinen når i laver jeres Google søgninger. Adwords giver dig mulighed for, at annoncere i Googles søgeresultater.  Google AdWords er en hurtig, men også dyr måde at ligge placeret på i Google. Det giver dig mulighed for med det samme at ramme din målgruppe på.

Pris pr. klik (CPC)

Via Google AdWords betaler man med en pris pr. klik (CPC). Prisen afhænger af den konkurrence, der foreligger på hvert enkelt søgeord i ønsker fremhævet i jeres AdWords kampagne.  Vi hjælper med at sætte annoncen eller annoncerne op. Vi tager et solidt udgangspunkt i jeres produkter eller services og sammen, finder vi frem til de ønskede søgeord, i gerne vil ramme jeres målgruppe med i deres søgninger.

Adwords rammer din målgruppe

Google AdWords

Annoncér for dit website på verdens største søgemaskine med en gratis Google AdWords. Her får i direkte adgang til jeres kundemålgruppe og kan ved at betale pr. klik, indgå i lige præcis så mange søgninger på jeres søgeord i ønsker. Jeres kunder venter – mød dem hvor de er.

Google analytics

Med Google analytics får vi sammen adgang til et webanalyseværktøj, der kan generere en enorm detaljeret statistik over jeres målgruppes brugeradfærd på de forskellige websider, de benytter og hvilke søgeord de søger på. Det perfekte værktøj til kundeanalyser.

Jeres søgeord

Når vi har fundet frem til jeres søgeord, bruger vi dem til udvikling af jeres kampagner, jeres annoncegrupper og vi komponerer nogle gode annoncetekster for jer. Vi laver også en grundig optimering af hver enkelt punkt, så i herigennem opnår den mest seriøse dækningsgrad, men samtidig også den laveste kontaktpris, der stadig giver den bedste konvertering.

Hvorfor køre en kampagne på Google?

Det vi mest hører, når folk vælger en annoncering via Google Adwords er typisk det, at de organiske placeringer (altså de naturlige – ikke annonce) resultater, ikke ligger godt nok placeret til at fange kundegruppen. Derfor vælger folk så at benytte Google AdWords, for at sikre mere synlighed på vigtigste søgeord.

En god strategi i at bruge AdWords

Selv om jeres hjemmeside skulle ranke godt på den organiske søgning, kan der stadig være en god strategi i at bruge AdWords. Der kan være andre kampagner, under andre ord, der kunne indfange nye kundegrupper, der kunne have interesse i jeres hjemmeside. Om det giver mening for jer, kan vi hjælpe med at finde ud af, blandt andet via vores søgeordsanalyser.

Vi tilbyder

Vi tilbyder blandt andet opsætning og løbende justeringer af dine Google AdWords kampagner. Vi står for at kontrollere det aftalte budget overholder de mål vi satte ved aftalens indgåelse. På den måde er i sikret i altid ved hvad jeres nøjagtige udgifter bliver ved selve annonceringen, så i ikke oplever nogle pludselige overraskelser.

Annoncering på Google

Google AdWords er ikke blot en annoncering, der løber af staben via en tekstannonce i søgeresultaterne på Google.  Via Googles annonceringsmoduler kan i eksponere jeres virksomhed via spændende banner-annoncer i Googles enorme netværk af hjemmesider.  I kan vælge at vise jeres produktfotos via Google Shopping. Og slet ikke at forglemme at Google jo også ejer Youtube, der er verdens andenstørste søgemaskine. Her kan i annoncere via videoreklamer. Mulighederne er mange, begræsningerne få.

Hvad sker det med den data der indsamles?

Hvad sker det med den data der indsamles? Vi hjælper jer selvfølgelig med at analysere denne data, så vi sammen finder frem til nye og effektive måder at optimere jeres kampagner på, fra gang til gang. Vi blever igennem jeres annonceringer hele tiden klogere på, hvad jeres kundegrupper søger på. Vi bruger nemlig Google Analytics, og kobler denne med jeres AdWords kampagner. Så får vi verdens bedste indsigt i hvad vi skal slå på ved næste kampagne og næste igen.

Vi hjælper allerede idag mange virksomheder med:

  • Google AdWords reklamer
  • Google display annoncering og remarketing
  • Kreative Youtube video annonceringer
  • Google shopping ads

Vi guider og hjælper med alle de tekniske ting omkring opsætning, budget pr klik osv. Vi står også for implementering af tags og søgeord. Vi står naturligvis også for jeres opsætning af en Google analytics konto, så vi kan følge jeres målgruppe udfra jeres søgeord. Vi er med hele vejen. Så kan i bare koncentrere jer om det i er bedst til.

Læs også: