+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

WordPress hjemmesider – Design af hjemmesider Vejle i CMS systemet WordPress. Vi har valgt WordPress da, der findes et utrolig stort forum indenfor netop dette system, hvor der hele tiden udvikles i plugins, opdateringer, SEO venlige værktøjer osv. WordPress er super nemt at bruge for de fleste med en smule teknisk snilde. Vi har efterhånden lavet en del hjemmesider i WordPress for virksomheder i og omkring Vejle. Skal jeres side også kodes i WordPress?

Når vi bygger hjemmesider er udgangspunktet altid med jer i centrum. Det handler om hvilke signaler vil i gerne sende på nettet. Hvilke såkaldte nøgleord er vigtige for jer når vi skal sætte siden op, så jeres kunder kan nikke genkendende til jeres Brand, Logo, hjemmeside, virksomhedsprofil eller de billeder i vælger, der skal viser jeres ansigt udadtil. Gode billeder, gode tekster og ærlig kommunikation med jeres kommende kunder er vores primære fokus.

WordPress hjemmesider Vejle

Søgemaskineoptimering og WordPress

WordPress er super godt gearet til søgemaskineoptimering (SEO). Der findes masser af fine plugins til at efterkomme de foreskrevne regler fra Google omkring opbygningen af en hjemmeside, med fokus på søgemaskineoptimering (SEO). Vi bruger blandt andet plugin´et Yoast, der er fantastisk til SEO korrektur af vores kunders nøgleord samt tekster og fotos.

CMS systemet WordPress

Med mange års erfaring indenfor kodning af html sider, er skiftet til WordPress en fornøjelse. Design af hjemmesider er blevet meget mere grafisk og lækre efter bølgen af flash sider lagde sig igen. WordPress er utrolig brugervenligt og nemt at benytte for en super bruger i en virksomhed.

Fotografering i virksomheden

Når vi designer en hjemmeside, anbefaler vi altid at vores kunder får opdateret deres billeder fra virksomheden. Vi samarbejder med en rigtig dygtig og grafisk orienteret erhvervsfotograf, der med en del års erfaring kender gamet og har forstået hvilke slags fotos, der virker og skaber opmærksomhed.

Vi tilbyder husets egen erhvervsfotograf.