+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Seo Vejle – Du er landet her igennem en søgning på Google og fundet denne side. Det er vi glade for. Det nemlig SEO der har placeret os, så du har fundet os. Vi kan hjælpe dig med en god placering på Google via SEO (søgemaskineoptimering) . Det gør vi først og fremmest gennem en god dialog med jer. Herigennem finder vi sammen frem til hvilket SEO behov.

Søgemaskineoptimering er kort fortalt, den process, sættes igang når vi optimere, en given hjemmeside for den skal opnå en bedre placeringer i søgeresultaterne.

Det vi gør, er på flere parametre at gøre din hjemmeside så brugervenlig og søgningsstærk i forhold til dine søgeord at du til syvende og sidst placeres bedre end dine nærmeste konkurrenter i Google.

Selve optimeringen foregår over flere parametre. Vi laver en søgeordsanalyse, og tjekker din hjemmeside for tekniske fejl og mangler. Vi tilretter tekster og indhold, samt sidetitler, for at sikre din hjemmeside eller webshop, fremstår så kundevenlig, som mulig. Jo mere optimeret sitet er, des bedre kan googlecrawleren lide sitet. Det betyder så bedre placeringer i søgemaskinerne i sidste ende.

Få et uforpligtende møde om SEO

Vi tilbyder gerne at lave et uforpligtende møde omkring SEO, så i kan se hvad vi kan tilbyde, hvem vi er og hvilke tidligere resultater vi har opnået på søgemaskinerne gennem de sidste 12 år. SEO er vejen til større omsætning, sådan er det simpelt beskrevet, kort og godt. Vi måler både på besøgende men også på salg. Vi har hjulpet mange firmaer med SEO i trekantsområdet.

Du er sikkert landet på denne side fordi du er blevet klar over, at skal du findes på Google, så skal du have søgemaskineoptimeret dit website. Når vi bliver din samarbejdspartner, er vores mål kun et eneste: at sikre dig din hjemmeside indtager en placering i top 3 på Google og de andre søgemaskiner på mindst et eller flere af dine søgeord (keywords).

Vil du gerne til tops i søgeresultaterne?

En solid søgemaskineoptimering jer flere besøgende

En solid søgemaskineoptimering giver jer flere søgende. Der er med til at styrke jeres brand og i sidste ende, med til at skabe kunder, der konvertere til et salg. Vi arbejder hele tiden med analyser på jeres søgeord, hvilket skaber en målrettet trafik fra Google, over jeres hjemmeside eller webshop.

Ved en grundig søgemaskineoptimering af din hjemmeside opnår i:

 • I får flere besøgende på hjemmesiden
 • I får styrket jeres brand
 • I ender med flere kunder
 • I får øget jeres omsætning
 • I finder ud af hvilke søgeord der sælger
 • I får målrettet via Google
 • I ender med succes med jeres hjemmeside eller webshop

Nyt website design?

SEO Vejle, designer flotte responsive, funktionelle og hurtige websites.

6-stjernet webbureau

Vores primære fokus er at skabe online resultater for vores kunder i Vejle.

Vi inddrager jer i processen

SEO handler om den rette optimering af hjemmesiden. Både på siden men også eksternt. Vi arbejder med ærlige SEO tekster, med ægte indhold. Genkendelighed i teksterne og billederne fra jeres virksomhed eller serviceydelse. Vi vil sikrer os jeres nye kunder finder jer. Derfor er det vigtigt vi inddrager jer i processen.

Vil i helst bare arbejde med det i er bedst til og overlade søgemaskineoptimeringen til en ekspert? Så bør i overveje, at vælge vores SEO aftale. I får justeret jeres hjemmeside, af en SEO nørd så at sige, der arbejder med onpage SEO, tilretter tekster, titler, billeder etc. Vi står samtidig for den eksterne linkbuilding til et fast månedligt beløb.

En Webshop skal også SEO optimeres

Ny hjemmeside?

Vi udvikler nye hjemmesider i CMS systemet WordPressm der er nemt at vedligeholde.

Tekstforfatter

Brug for en tekstforfatter til jeres SEO tekstarbejde?. Vi har 10 års erfaring.

Den organiske SEO

Med den organiske SEO får du en mere permanent synlighed på søgemaskinerne over tid. Men det handler ikke kun om besøg, men at netop disse besøg konvertere til kunder. Vi arbejder derfor hele tiden med at optimere jeres hjemmeside, tekster og jeres online profilering. Det er derfor den organiske SEO oftest er så god på den lange bane langt billigste løsning. 

Fokuspunkter

Vi er et online marketing bureau med fokus på SEO og linkbuilding. Vi skaber synlige resultater i Googles bedste placeringer.

Linkbuilding

Skal i have succes med SEO, kommer i ikke udenom Linkbuilding. Vi skaber flotte resultater i Google. Hvis i stadig føler i ikke rykker jer mod topplaceringerne på søgemaskinerne. også selvom i har optimeret jeres hjemmeside, har i uden diskussion et behov for eksterne links til jeres hjemmeside. Vi laver løbende linkbuilding på en korrekt måde, så det ser korrekt ud i Googles øjne. Hastværk er lastværk. Så organisk og rolig linkbuilding. Vi hjælper med det hele.

Google Adwords

Bliv Fundet Online med Google Adwords får vi jer til toppen af den digitale fødekæde. Betal Kun Pr Klik.

SEO analyse

Få lavet en grundig SEO analyse af jeres hjemmeside. Selv de mindste tweeks, kan ændre jeres placeringer i Google.

Digital strategi

Vi hjælper jer med jeres digitale strategi. Vi hjælper jer med at skabe en online tilstedeværelse, der skaber flere kunder.

seo strategi

Vi bygger en langsigtet SEO strategi for jeres virksomhed. Vi har skabt resultater igennem 10 år. Bliv fundet i Google med SEO

Vil i gerne opnå de gode placeringer i Google og tiltrække jer den relevante trafik fra søgemaskinerne skal jeres hjemmeside være godt optimeret. Vi laver den nødvendige onpage SEO på jeres hjemmeside og justerer tekster, titler, så siden optimeres bedst i forhold Googles krav. Vi skaber fundamentet for jer i søgemaskinerne.

Er jeres virksomhed den slags, der henvender sig til kunder primært i deres lokalområde? Så kan i have stor fordel ved at gå efter den lokale SEO. Lokal SEO er super god til virksomheder indenfor håndværkere, praktiserende behandlere, hotel og restaurationsbranchen, samt andre lokale serviceydelser i jeres nærområde

Facebook

Få hjælp til flere likes på Facebook. Flere likes betyder flere følgere. Flere følger er lig med flere kunder.

Du kan selv lave SEO

 1. Start med at tjekke om din hjemmeside, får det samme resultat frem ved at skrive din URL, med og uden www. Hvis en af disse ikke viser det samme resultat, kan i risikere, der kommer et såkaldt “duplicate content” issue.
 2. Juster dine sidetitler og jeres meta-beskrivelser, så de indeholder jeres vigtigeste søgeord. Det er uden diskussion den bedste måde, at skabe et boost i søgemaskinerne.
 3. Lad være med at skrive dine SEO tekster overfladiske og uden hjerte. Skal du skrive noget, så skriv det, som du selv gerne vil læse det. Hvis ikke du selv gider læse det, så gør dine kunder med garanti heller ikke.
 4. “Content is king” – Sørg for så ofte det er muligt at skrive indlæg på din blog / hjemmeside. Google elsker nyt indhold. Og sørg også for dine søgeord indgår i dette indhold. Dog uden overdrivelse i brugen af dine søgeord (keywords).
 5. Hvis du gerne selv vil stå for din seo optimering, så lav en søgning på Google omkring emnerne. Der er masser af god info. Youtube er også super god med deres læringsvideoer.