+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

SEO tekster ? Google vægter indhold, men ikke bare indhold for indholdets skyld. Vil du have gode SEO-tekster så i sikrer jer, jeres kunder finder frem til jer på Google? Så bør i lade en SEO tekstforfatter skrive jeres tekster. Vores tekster komponeres i samarbejde med jer. Vi vil have jeres historie ind i teksterne. På den måde sikrer vi at jeres kunder genkender det de læser, men vi sikrer også jeres søgeord er godt med, og Googlebots kan lide jeres hjemmeside, når de crawler den.

Det er essentielt at lave en Konkurrentanalyse

SEO tekster med de rette søgeord

SEO tekster med de rette søgeord, gør det meget nemmere for jeres side at dukke frem i søgemaskinerne. Det er jo ingen hemmelighed at ligger jeres hjemmeside øverst på Google via for jer de mest attraktive ord er chancen for konvertering jo enorm stor. SEO optimering kan kort fortalt, løfte jeres samlede online markedsføringsindsats ret så voldsomt. Fordelen ved SEO markedsføringen er, at SEO tekster hjælper jeres side lang tid fremad. Des mere jeres tekster fanger folk, des mere interesserede bliver det, viser undersøgelser.

SEO tekster, der ranker i søgemaskinerne

Inden vi går igang med at agere SEO tekstforfatter, laver vi en grundig søgeordsanalyse af, hvilke af jeres søgeord, der laves flest søgninger på. Isamarbejde herefter bliver vi sammen enige om, hvilke søgeord i ønsker vi prioriterer, med fokus på hvilke ord, der kan give jer det højeste antal besøgende og selvfølgelig også hvor stor konkurrencen er på de forskellige søgeord.

Læs mere om søgeordsanalyse her.

SEO tekster der sælger dig på Google

Solide metabeskrivelser, der lokker

Når vi skriver jeres SEO tekster skriver jeg de ønskede søgeord (keywords) ind i webteksten på en så naturlig at ordene indgår så organisk, som muligt. Herigennem læses jeres hjemmeside både af søgemaskinerne og jeres kommende kunder.  Jeres SEO tekster laves selvfølgelig med solide metabeskrivelser, der på en diskret måde “lokker” de søgende ind på lige præcis jeres hjemmeside og ikke på konkurrentens. Vi fokuserer på Titel, Description, der er den uddybende tekst, der står under titlen og vises i Googles søgeresultater.

Hvordan fungerer så de SEO-tekster?

Når en person laver en søgning på Google på et given søgeord, er der mange faktorer, der spiller ind i søgemaskinens vurdering af søgeresultatet. Først og fremmest vægter Google indhold. Indhold, der er relevant og som Google med stolthed kan præsentere i toppen af søgningen.  Derfor er SEO tekster essentielle og binder, søgemaskine og søger sammen.

Hvordan vælger Google så de øverste placeringer?

Google vægter altid at de resultater, der skal vises øverst, er de, som har de mest fyldestgjorde indholdsmæssige SEO tekster og den største relevans i forhold til de søgeord, der søges på. Der spiller også en ekstern faktor ind i denne SEO proces, og det er den eksterne linkbuilding, der udefra får en henvisning til netop dette indlæg fra andre hjemmesider med en ankertekst, der matcher jeres søgeord. Det er en slags skulderklap i Googles øjne, at andre linker til jeres hjemmeside.

I gamle dage….

I gamle dage, var vi SEO tekstforfattere ofte fokuserede på at skrive til søgemaskinerne, for maskinernes skyld. Idag går den ikke længere, idag skrives solide indholdsrige tekster, som mennesker faktisk gider læse. Man bliver faktisk i Google regi, straffet for søgeordsspam (overdrevet brug af søgeord), hvilket man tidligere fik kredit for.  Derfor fortæl jeres historie, som forfatteren ville gøre det, og lad så søgeordene (keywords), glide ind på en for jer naturlig måde. Det skaber tekster, folk gider læse, det holder folk længere tid på jeres hjemmeside, og i får langt flere reelle besøgende, der lander på jeres side, fordi i faktisk har noget på hjertet.

Ærlige SEO tekster, for jeres egen skyld. De sælger

Vores anbefaling

Skriv nogle gode tekster, der fortæller en god historie om jer og jeres virksomhed eller produkterne i fremstiller. Og allier jer så efterfølgende med en SEO specialist, der kan skrive jeres SEO tekster om til søgemaskinesprog hvor det nøjagtige antal nøgleord eller keywords, præsenteres i teksten på den helt naturlige måde, uden at virke, som spam for Googlebotten eller webcrawleren. De seneste mange gange Google har opdateret deres søge algoritmer, er prioriteringen af gode tekster kun steget.

I ER ALTID VELKOMMEN TIL UFORPLIGTENDE AT KONTAKTE OS