+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Vi vil på ingen måde sælge dig noget, vi vil hellere hjælpe dig med at sælge mere

Vi vil på ingen måde sælge dig noget, vi vil hellere hjælpe dig med at sælge mere. Vi kan levere høj kvalitets trafik mod din hjemmeside, skaffe dig nye potentielle kunder, varetage din email markedsføring, give dig succes på de sociale medier og meget mere. Nedenfor ses de forskellige muligheder, vi tilbyder for at få jeres salg i vejret!

Email marketing

Vi har igennem en årrække fundet opskriften på at konstant øge vores Email databaser både på mængde, kvalitet og information. Vi sørger konstant for at vores mails er aktive, og via vores intelligente systemer kan vi analysere på alt fra åbningsrate til interaktion. E-mail marketing er et undervurderet redskab til både at pleje og etablere nye kunder.

List management

Bruger du i forvejen e-mail marketing? Så lad os øge din modtager mængde og kendskab til dine kunder. Afhængigt af ønsket kundeinformationer og din virksomheds relevans for vores potentielle rækkevidde, fastsætter vi en pris for jeres kampagner. Jeres nye kundekartotek kommer gennem en række segmenteret tiltag som bla. er konkurrencer, sign-ups, surveys, landing pages og sociale medier – alt efter hvilket segment du søger.

Sociale medier

Ligegyldigt hvilket produkt I ønsker at markedsføre, er det muligt at finde et passende socialt medie. Vi hos Myth.dk er eksperter i annoncering på både Facebook og LinkedIn. Fælles for sociale medier er at alle brugere opgiver mange personlige oplysninger, som gør det utroligt let at konkretisere og målrette sine markedsføringskroner.

Global rækkevidde

Har du planer om at indtræde på et nyt marked eller øge din tilstedeværelse på et eksisterende, men ved du ikke hvordan du skal få gjort opmærksom på dig selv? Vores rækker til de fleste af verdens lande, og sandsynligheden for at vi kan tilbyde mail-lister, fra det land du ønsker at indtræde på, er rigtig stor – Kontakt os for at høre mere!