+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Specialist i søgemaskineoptimering?

Vi har i Danmark recession og mange tusinde arbejdsløse. Det er ikke et venligt miljø at finde et job i. Men der findes dog en undtagelse til dette – og det er online markedsføring.
Du kan ikke lære online markedsføring gennem en almindelig uddannelse på et universitet. Derfor er mange slet ikke klar over, det er en mulighed, men det er det i allerhøjeste grad.

Virksomhederne efterspørger nemlig i høj grad dygtige medarbejdere

Virksomhederne efterspørger nemlig i høj grad dygtige medarbejdere, der kan finde ud af søgemaskineoptimering. En almindeligt veloptimeret dansk webshop får cirka 70 % af sin omsætning fra Googles søgemaskine. Der er meget at vinde, men også rigtigt meget at tabe på ikke at have styr på ens søgemaskineoptimering, ens AdWords-annoncer og så videre.

Du kan hente nok så mange selv ved hjælp af nyhedsbreve, affiliate marketing, andre referrals

Du kan hente nok så mange selv ved hjælp af nyhedsbreve, affiliate marketing, andre referrals, direkte trafik og så videre – men de store kunder og de mange kunder kommer gennem Googles søgemaskine, og her kan det betale sig at få hjælp af en dygtig medarbejder. Hvis blot der var en dygtig medarbejder at finde.

Læs også: