+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

MISSION

Vores mission er, at transformere den traditionelle fysiske detailhandel, over i en fremtidssikret web-baseret forretningsmodel.

Virksomheden henvender sig typisk til producenter, grossister og agenter, der indser og ønsker at udnytte internettets potentiale, både som salgs – og markedsføringkanal, men oplever overgangen til eCommerce, som en uoverstigelig udfordring, der vil føre til uhensigtsmæssigt store initial investeringer, langmodig “time-to-market” og en masse konsulent honorarer.

                Vi har løsningen for dem, der vil noget andet!

Vi udvikler, faciliterer og markedsfører full-service eCommerce løsninger, i en udliciteret model. Vi sikrer vore kunder direkte adgang til markedets stærkeste ekspertise, således at de kommer hurtigere, billigere og mere effektivt på markedet, idet vi eksisterer under kendte markedskonditioner og honoreres som en klassisk detailhandler.

Fra forbrugeren eksponeres til varerne leveres, sikrer os fuld kontrol over hjemmesiden som salgskanal og igennem et langsigtet fokus maksimeres både det nationale og internationale potentiale.

Hvis du vil vide lidt mere om e-handlens 4 grund-piller og hvordan vi arbejder, kan du klikke dig videre i menuen, men du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive på nedenstående mail, så kontakter vi dig for en uforpligtende samtale.

Vi fokuserer holistisk på e-handlens 4 grundpiller og udvikler markedets stærkeste løsninger, kort sagt:

Vi vækster din forretning – også i fremtiden!

Læs også: